Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Δε χαίρομαι όταν σκοράρω αλλά δεν κερδίζουμε»

Salah: «Δε χαίρομαι όταν σκοράρω αλλά δεν κερδίζουμε»

Μία μίνι συνέντευξη παραχώρησε ο Mo Salah στα πλαίσια της ανακήρυξής του ως πολυτιμότερου παίκτη της Liverpool για τον Ιανουάριο του 2021.

Ο σταρ των Κόκκινων δήλωσε ευχαριστημένος σε προσωπικό επίπεδο για αυτή τη διάκριση, επεσήμανε τα θετικά του περασμένου μήνα για τη Liverpool σε σύγκριση με προηγούμενους, ενώ αναφέρθηκε -όπως συνηθίζει- στην προτεραιότητα του συμφέροντος της ομάδας σε σχέση με το ατομικό του.

Μετά τη βράβευσή του, είπε τα παρακάτω:

«Ευχαριστώ. Φυσικά είμαι χαρούμενος πού κέρδισα αυτό το βραβείο, όμως πάντα λέω ότι η ομάδα έρχεται πρώτη.»

«Είναι καλό να κερδίζεις τρόπαια ατομικά, όμως χρειάζεται να εστιάσουμε σε αυτή την περίοδο, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να προχωρήσουμε με τον σωστό τρόπο.»

«Νομίζω ότι ο προηγούμενος μήνας (Ιανουάριος) ήταν καλύτερος από κάποιους προηγούμενους, όμως χρειαζόμαστε ακόμα νίκες. Αυτό πού με κάνει χαρούμενο είναι να σκοράρω γκολ πού βοηθούν την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια.»

«Όμως αν σκοράρεις και η παρ’ όλα αυτά η ομάδα δεν κερδίζει, το συναίσθημα δεν είναι σπουδαίο. Οπότε χρειάζεται απλά να συνεχίσουμε, και προσπαθώ πάντα να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα.»

Για τους οπαδούς ο Mo είπε τα εξής, αφού ρωτήθηκε σχετικά:

«Νομίζω ότι πάντα μας στηρίζουν, ειδικά όταν ερχόντουσαν στο Anfield. Τώρα όμως με τον COVID δε μπορούν να έρθουν, όμως είμαι σίγουρος ότι μας στηρίζουν πάντα.»

«Χρειάζεται να παραμείνουμε μαζί και να συνεχίσουμε, να κερδίσουμε παιχνίδια και να να μείνουμε ο ένας με τον άλλο.»

Ο Salah κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Liverpool και τον Δεκέμβριο, ενώ προηγουμένως το είχαν κερδίσει οι Sadio Mane (Σεπτέμβριος) και Diogo Jota (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

O Salah φωτογραφίζεται με το βραβείο του.
O Salah φωτογραφίζεται με το βραβείο του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com