Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Γιατί να μην μείνει για πολλά ακόμη χρόνια ο Salah;»

Lovren: «Γιατί να μην μείνει για πολλά ακόμη χρόνια ο Salah;»

Μπορεί να αγωνίζεται στην Zenit από το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν ξεχνά την Liverpool και ειδικά τον κολλητό του, Mohamed Salah. Ο λόγος φυσικά για τον Dejan Lovren, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αιγύπτιο επιθετικό των Reds στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο Κροάτης στόπερ μάλιστα τόνισε πως ο Mo θα μπορούσε να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στο Anfield, παρά διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο Ισπανικών και όχι μόνο ομάδων.

Ο Dejan μίλησε για τον Mo Salah στο TalkSport:

“ Βρίσκομαι σε επαφή με τον Mo. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και τα λέμε όλα. Ο Mo είναι δεσμευμένος, όχι μόνο στη Liverpool, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. ”

“ Ασκεί κριτική, μεγαλύτερη από κάθε άλλον στον εαυτό του, όταν δεν τα πηγαίνει καλά. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα πάει καλά ατομικά. Όταν κοιτάζεις πόσα γκολ έχει σκοράρει, είναι κάτι το καταπληκτικό. ”

“ Χρειάζεται να υπάρχει αγάπη και από τις δύο πλευρές (ομάδα και παίκτης) και τώρα βλέπω πως υπάρχει, οπότε γιατί όχι; Ο Mo είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία στα 28 του, ίσως δείχνει λίγο μεγαλύτερος, αλλά βρίσκεται στο peak της καριέρας του. Οπότε γιατί να μην μείνει για άλλα τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια; ”

O Salah πετυχαίνει το πρώτο από τα δύο του γκολ εναντίον της West Ham.
O Salah πετυχαίνει το πρώτο από τα δύο του γκολ εναντίον της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com