Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να αμυνθείς πολύ καλά για να πάρεις κάτι κόντρα στη City»

Klopp: «Πρέπει να αμυνθείς πολύ καλά για να πάρεις κάτι κόντρα στη City»

Η Liverpool υποδέχεται την Manchester City αύριο στο Anfield, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως οι Reds θα μπορέσουν να πάρουν αποτέλεσμα, μόνο αν αμυνθούν πολύ καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Klopp αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του κόσμου από το Anfield:

“ Δεν ξέρω αν ο Guardiola βλέπει έτσι τα πράγματα, αλλά εμείς το κάνουμε. Γνωρίζουμε πόσο πολύ μπορούν να μας βοηθήσουν οι οπαδοί μας. ”

“ Το γνωρίζαμε πάντα, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούσαμε να το αγνοήσουμε, τουλάχιστον από άποψη αποτελεσμάτων. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. ”

“ Αυτή η κατάσταση είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλαμε, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως η ατμόσφαιρα, καλή ή κακή, δεν κάνει την διαφορά. Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, δεν θα έχουμε ατμόσφαιρα και δεν θα έχουν ατμόσφαιρα. Θα παίξουμε με όλα όσα έχουμε. Αυτό θα κάνουμε.”

Έπειτα να εξηγήσει τι πρέπει να κάνει αύριο η ομάδα του:

“ Ένα είναι ξεκάθαρο, το ότι δεν αμυνθείς πολύ καλά και στο υψηλότερο επίπεδο σου κόντρα στη City, τότε ούτε που θα μπορέσεις να σκεφτείς το να πάρεις κάτι από τον αγώνα. ”

“ Σε ορισμένες στιγμές, θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και σε άλλες να ελέγχουμε την κατοχή και τον αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ”

“ Αυτά τα πράγματα εξαρτώνται από τις περιστάσεις, ποιοι θα είναι διαθέσιμοι, ποιος θα είναι σε τι κατάσταση, τι μπορούμε να κάνουμε και όλα αυτά τα πράγματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Νομίζω πως η τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε την City ήταν καλή. Είχαμε μια καλή ιδέα, η οποία λειτούργησε για 35 λεπτά και στο τέλος το παιχνίδι έγινε ξανά ανοιχτό. ”

“ Δεν θα μιλήσουμε όμως εδώ για το τι θα κάνουμε κόντρα στη City, θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε τα σωστά πράγματα, όπως φαντάζεστε. ”

O Salah ευστοχεί στο πέναλτι εναντίον της City.
O Salah ευστοχεί στο πέναλτι εναντίον της City στον πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com