Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, τραυματίες, Gundogan και μάχη του τίτλου

Ο Klopp για City, τραυματίες, Gundogan και μάχη του τίτλου

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του σπουδαίου Κυριακάτικου αγώνα εναντίον της Manchester City ολοκληρώθηκε, με τον Γερμανό μα μιλάει μεταξύ άλλων για τους Cityzens, την μάχη του τίτλου, τον αγώνα με την Leipzig, τις εμφανίσεις της ομάδας και τον Gundogan.

Για τον πρώτο αγώνα με την RB Leipzig είπε:

“ Δεν είναι δική μου δουλειά. Οι άνθρωποι μας συνεργάζονται με την UEFA και τη Leipzig για να να μάθουμε πού θα παίξουμε. ”

“ Από την άλλη, κανείς από τη Γερμανία δεν μου τηλεφώνησε για να ρωτήσει για την κατάσταση. Νομίζω πως θα ήταν λογικό να γίνει μια εξαίρεση, αν κρίνουμε τα από τα κρούσματα που έχουμε εμείς εδώ και την πειθαρχία που δείχνουμε. ”

“ Εμείς πραγματικά βρισκόμαστε σε μια φούσκα και αισθανόμαστε πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα στην Leipzig χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οι αποφάσεις, είναι όμως αποφάσεις. ”

Αν θα υπάρξουν επιστροφές την Κυριακή:

“ Ο Ali νιώθει πολύ καλύτερα και είναι αρκετά καλά, ώστε να μπορέσει να προπονηθεί μόνος. ”

“ Οι Sadio και Fab θα μπορούσαν να προπονηθούν αργότερα σήμερα και έπειτα θα πάρουμε την απόφαση μας. ”

“ Ο Ozan θα είναι διαθέσιμος και είχε ένα meeting ανάλυσης χθες με τον Ben. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε να είχαμε λίγες εβδομάδες για να λύσουμε τα αμυντικά μας προβλήματα. ”

Αν η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο:

“ Μετά από 2 χρόνια που μου κάνετε αυτήν την ερώτηση, τώρα ίσως να βγάζει επιτέλους νόημα. Απλώς δεν το βλέπω (να συμβαίνει) τη στιγμή. Πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια. ”

“ Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές, στις οποίες είναι ξεκάθαρο» τώρα το πάμε για αυτό». Τώρα όμως δεν βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή, οπότε γιατί πρέπει να το σκεφτούμε; Δεν είναι σημαντικό.”

“ Πραγματικά προσπαθούμε σκληρά σε μια πολύ δύσκολη σεζόν και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε 100%. Η Κυριακή ακολουθεί. ”

Τι πρέπει να αλλάξουν οι Reds:

“ Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο, να προπονηθούμε, να ξεκουραζόμαστε και να χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό προπόνησης που έχουμε. ”

“ Δεν είχαμε κάποια περίοδο ξεκούρασης, η City είχε 2 εβδομάδες για εύθυμους λόγους. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Σε μερικές ομάδες φαίνεται λιγότερο, αλλά για εμάς, τα πράγματα είναι δύσκολα. ” Είπε ο Klopp.

“ Μετά από 2 παιχνίδια στο Λονδίνο, αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με ένα καλό πλάνο, την Brighton και δεν ήμασταν έτοιμοι αυτήν τη στιγμή. Δεν ήμασταν αρκετά φρέσκοι για αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι όλο. ”

“ Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας είναι στο Anfield. Μας αρέσει να παίζουμε εκεί αλλά χάσαμε τα τελευταία 2. Δεν μας ενδιέφερε ότι δεν είχαμε χάσει για 68 αγώνες, οπότε γιατί να μας ενδιαφέρει τώρα; ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με το να προσπαθήσουμε ξανά, να είμαστε θετικοί και να κάνουμε το Anfield ένα φρούριο ξανά. ”

Τι δεν πήγε καλά την Τετάρτη:

“ Δεν ήμασταν αρκετά φρέσκοι. Κανένα πραγματικό ζήτημα, απλά ήταν ένας έντονος αγώνας, οι πάσες δεν ήταν όσο καλές, όσο θα έπρεπε. Ο λόγος; Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν ήταν ένα» διανοητικό «ζήτημα, απλά δεν ήταν μόνο στα πόδια των παικτών. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στη φρεσκάδα μας. Θα το κάνουμε. ”

Για τις συγκρίσεις μεταξύ van Dijk και Ruben Dias:

“ Είναι ένας καλός παίκτης και η City είναι μια καλή ομάδα. Έκαναν μια καλή αγορά. Αν συγκρίνεται με τον Virgil; Μπορείτε να τον συγκρίνετε. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. “

Αποθέωσε τον Gundogan:

“ Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει. Ειδικά στην σεζόν του 2012, έπαιζε όπως παίζει τώρα. Είχε τραυματισμούς, αλλά όλα έχουν λυθεί τώρα και διανύει την καλύτερη του περίοδο του, χωρίς κάποιο πισωγύρισμα. Δεν με εκπλήσσει καθόλου. ”

Προς επιστροφή Mane και Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com