Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/2/1994 Ντεμπούτο Roy Evans στον πάγκο των Reds (vid)

Σαν σήμερα: 5/2/1994 Ντεμπούτο Roy Evans στον πάγκο των Reds (vid)

Την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο των Reds ως πρώτος manager θα πραγματοποιύσε σαν σήμερα ο Roy Evans, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Norwich City στο Carrow Road.

Έχοντας υπηρετήσει τον Σύλλογο επί σειρά ετών, ξεκινώντας από ποδοσφαιριστής και στην πορεία όλα τα πόστα του τεχνικού επιτελείου, ο Roy Evans ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο του πρώτου manager, μετά την πρόσφατη απομάκρυνση του Graeme Souness.

Η πρεμιέρα του πάντως δεν ήταν ρόδινη καθώς οι Κόκκινοι ανεδείχθησαν ισόπαλοι με τα «Καναρίνια», μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα βρεθούν μπροστά στο σκορ με τον Chris Sutton στο 11′, για να ισοφαρίσουν οι Reds με αυτογκόλ του Ian Culverhouse στο 52′

Οι Canaries θα ξαναμπούν μπροστά στο σκορ και πάλι με τον Chris Sutton στο 63′, για ισοφαρίσει εκ νέου ο John Barnes στο 77′ της συνάντησης σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα θα αποβληθεί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Bryan Gunn (87′), όταν σε αντεπίθεση των Reds σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια του εκτός της περιοχής του.

Το παιχνίδι στο Carrow Road παρακολούθησαν 19.746 θεατές και διαιτητής ήταν ο Dermot Gallagher.

Στο 13′:12″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 5/2/1994 Ντεμπούτο Roy Evans στον πάγκο των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com