Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη μάχη του τίτλου»

Robertson: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη μάχη του τίτλου»

Νέο πισωγύρισμα για την Liverpool, μετά τα δύο συνεχόμενα διπλά, αφού οι Reds υπέστησαν εντός έδρας ήττα από την Brighton και πλέον δεν βρίσκονται στη μάχη του τίτλου, σύμφωνα με τον Andrew Robertson, αφού η Manchester City μεγάλωσε την υπέρ της διαφορά.

Ο αμυντικός των Reds για το διπλό των Seagulls στο Anfield είπε:

“ Στα τρία τελευταία εντός έδρας ήμασταν πραγματικά απογοητευτικοί και πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. ”

“ Η Brighton ήταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν πολύ απογοητευτικοί σε όλο τον αγώνα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα για το καλό παιχνίδι που έκαναν. Δημιούργησαν ευκαιρίες, μας πίεσαν – έκαναν ό, τι θέλαμε να κάνουμε εμείς. ” Είπε ο Robbo στο BBC.

“ Δεν κάναμε πραγματικά τίποτα. Είχαμε ένα μεγάλο αήττητο σερί και τώρα έχουμε χάσει δύο [στη σειρά στην έδρα μας]. Όταν δεν κάνεις καλή εμφάνιση, δεν θα πάρεις και αποτελέσματα. ”

“ Η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Η Brighton ήταν καλύτερη σε όλα σχεδόν. Μας πίεσαν, κέρδισαν την μπάλα πίσω και δημιούργησαν ευκαιρίες. Η Brighton έπαιξε τέσσερις στόπερ και ήταν όλοι εξαιρετικοί, αλλά εμείς ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη μάχη του τίτλου. Είμαστε 7 πόντους πίσω τους και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Είμαι βέβαιος ότι θα έλεγαν το ίδιο αν ήταν εκείνοι 10 βαθμούς πίσω. Πρέπει να επιστρέψει η Liverpool που όλοι γνωρίζουν. ”

“ Παραμένουμε μια καλή ομάδα. Δεν γίναμε κακή ομάδα μέσα σε μια νύχτα. ”

Η Brighton πέρασε από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com