Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει για Kabak η Liverpool, δεν παραχωρείται ο Caleta-Car

Πάει για Kabak η Liverpool, δεν παραχωρείται ο Caleta-Car

Την πρόθεση να αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς μέσα στη μέρα έχει η Liverpool και προσπάθησε ξανά να κάνει δικό της τον Duje Caleta-Car της Marseille, παρά την πρώτη της ανεπιτυχή προσπάθεια.

Οι Reds ήταν διατεθειμένοι να κατεθέσοθν και δεύτερη πρόταση στον Γαλλικό σύλλογο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι Γάλλοι όμως επιμένουν πως δεν μπορούν να παραχωρήσουν τον παίκτη, γιατί δεν θα προλάβουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Προσπάθεια από τους Reds, σύμφωνα με το Sky Germany γίνεται και για τον δανεισμό του Ozan Kabak από την Schalke.

Ο Τούρκος στόπερ βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στις λίστες των Reds, με τις δύο ομάδες να είχαν έρθει σε μια επαφή τον περασμένο Νοέμβριο.

Σήμερα, η Liverpool προσπαθεί να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς. Για να πραγματοποιηθεί όμως η μεταγραφή, θα πρέπει οι Βασιλικοί Μπλε να βρουν τον αντικαταστάτη του, μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Στην Schalke ήδη τρέχουν, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του και προετοιμάζονται, ώστε να περάσει ο Kabak από ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό τους, αν υπάρξει οριστική συμφωνία με την Liverpool.

Ο πρώην αμυντικός της Galatasaray θεωρείται το φαβορί, αυτή την ώρα, για να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της Liverpool. Οι Reds θα πληρώσουν £2.25 εκατομμύρια για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο αφορά τον Ben Davies, ο παίκτης περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Μένει στην Marseille ο Caleta-Car.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com