Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θέλει και δεύτερο στόπερ, προσπάθησε για Caleta-Car

Η Liverpool θέλει και δεύτερο στόπερ, προσπάθησε για Caleta-Car

Στην λύση του Ben Davies, τον οποίο αναμένεται να αποκτήσεις εντός της ημέρας κατέληξε η Liverpool για το κέντρο της άμυνας της, όμως θέλει να αποκτήσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό εντός της ημέρας και προσπάθησε να πάρει τον Duje Caleta-Car από την Marseille.

Οι Reds, σύμφωνα με πηγές από την Αγγλία και από την Γαλλία, κατέθεσαν πρόταση την Κυριακή στον Γαλλικό σύλλογο για την απόκτηση του στόπερ, η οποία όμως απορρίφθηκε, αφού η Marseille έκρινε πως δεν έχει στη διάθεση της τον απαραίτητο χρόνο, για να μπορέσει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Κροάτης φέρεται να είχε συμφωνήσει με την Liverpool και να ήταν έτοιμος να μπει σε ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Merseyside, προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Αγγλίας, όμως αυτό δεν συνέβη γιατί η Marseille δεν έδωσε την συγκατάθεση της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, σύμφωνα με το Radio Monte Carlo.

Το καλοκαίρι οι Μασσαλοί είχαν συμφωνήσει με την West Ham για την παραχώρηση του παίκτη έναντι £22 εκατομμυρίων, όμως ο Κροάτης την τελευταία στιγμή αποφάσισε πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Hammers, καθώς δεν θα του παρείχαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Uefa Champions League.

Πλέον, θεωρείται πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όπως μεταδίδουν οι Γάλλοι.

Οι Reds θα συνεχίσουν να προσπαθούν για να προσθέσουν μέχρι απόψε το βράδυ και δεύτερο στόπερ στο ρόστερ τους, με την περίπτωση του Mustafi της Arsenal να έχει εξεταστεί.

Προς παραμονή στη Γαλλία ο Caleta-Car.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com