Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Ήταν καλύτερη η Liverpool»

Moyes: «Ήταν καλύτερη η Liverpool»

Ειλικρινής ήταν στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού αγώνα ο προπονητής της West Ham, David Moyes αφού δήλωσε πως η Liverpool βρέθηκε σε καλύτερη ημέρα από την ομάδα του και δεν θα μπορούσε να είχε παράπονα από τους παίκτες του.

Ο προπονητής των Hammers δήλωσε στο Sky Sports:

“ Νομίζω πως αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα ήταν πολύ δυνατοί για εμάς. ”

“ Η Liverpool μια από τις ομάδες που ανταγωνιζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά η σταθερότητα που έχουν κατά τη διάρκεια της σεζόν τους κάνει να τερματίζουν πάνω από εμάς. Ήταν καλύτεροι από εμάς σήμερα, οπότε δεν γίνεται να έχουμε παράπονα. ”

“ Η Liverpool ήταν πολύ καλή στο pressing της και μας πίεζε σε κάθε μας ευκαιρία. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ηρεμία και δεν το κάναμε αυτό σε αρκετές περιπτώσεις. Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις ομάδες στην Premier League που είναι καλύτερες από όλες τις υπόλοιπες και η Liverpool είναι μια από αυτές. ” Τόνισε ο Moyes.

“ Βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και έναν χρόνο και θεωρώ πως κάνουμε σταθερά βήματα. Είμαστε σε μια καλή θέση, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε μια καλή ιδέα για το πως θέλουμε να είμαστε στο μέλλον, αλλά θα πρέπει να χτίσουμε την σταθερότητα μας. ”

Καλύτερη στο Λονδίνο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com