Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Mo και Gini άλωσαν ξανά το Λονδίνο οι Reds!

Με Mo και Gini άλωσαν ξανά το Λονδίνο οι Reds!

Νέο διπλό με το ίδιο ακριβώς σκορ για την Liverpool! Οι Reds πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και πέρασαν με σκορ 1-3 από την έδρα της West Ham.

Για τους Reds σκόραραν οι Salah και Wijnaldum.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Phillips και Henderson ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Origi και Shaqiri να παίρνουν φανέλα βασικού αντί των Mane και Firmino παρατάχθηκαν κόντρα στους Hammers οι Reds. Το πλάγιο σουτ που επιχείρησε ο Origi στο 5′ δεν βρήκε εστία, ενώ αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Wijnaldum στο 8′ και ούτε η κεφαλιά του Salah στο 23′ μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Fabianski. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στη West Ham, όταν ο Fornals βρήκε το σουτ στο 24′ από καλή θέση εντός περιοχής περιοχής, το οποίο όμως πρόλαβε ο Robertson πριν περάσει τη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Shaqiri σταμάτησε στον Dawson. Το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο ευκαιρίες των Reds. Αρχικά με προβολή του Origi που έφυγε ελάχιστα άουτ και στη συνέχεια με αριστερό σουτ του Salah, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Fabianski.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Salah ξεκίνησε η επανάληψη, με τον Creswell να προλαβαίνει ωστόσο να κόψει την προσπάθεια του Αιγύπτιου. Ο Curtis Jones πέρασε στη θέση του Milner στο 57′ και ήταν εκείνος που ξεκίνησε την επίθεση που έφερε το γκολ της ομάδας του Klopp στο ίδιο λεπτό! Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Salah, μέσω του Trent, ο Αιγύπτιος κράτησε την μπάλα στα πόδια του, μπήκε στην περιοχή και με καταπληκτικό αριστερό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Reds! Οι πρωταθλητές δεν έριξαν ρυθμούς και 10 λεπτά βρήκαν το δεύτερο γκολ τους, με σκόρερ ξανά τον Salah! Οι Reds εκδήλωσαν την τέλεια αντεπίθεση, με τον Shaqiri να βρίσκει τον Φαραώ με μπαλιά, εκείνος κοντρόλαρε υπέροχα και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2! Ο Shaqiri που έδωσε την ασίστ παραχώρησε τη θέση του στον Firmino, αμέσως μετά το γκολ. Η Liverpool έκλεισε τις αλλαγές της στο 80′ με την είσοδο του Chamberlain αντί του Origi και ο Ox ήταν εκείνος που είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ των Reds στο 84ο λεπτό! Ο Ox τροφοδότησε με τακουνάκι τον Firmino, εκείνος γύρισε ιδανικά στον Wijnaldum, για να σκοράρει με άνεση ο Ολλανδός από κοντά γράφοντας το 0-3. Οι Hammers έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 87′, όταν και σκόραραν με τον Dawson, μετά από ένα κόρνερ, μειώνοντας σε 1-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

West Ham: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen (Fredericks 79′), Benrahma, Fornals, Antonio (Noble 79′)

Έμειναν στον πάγκο: Martin, Diop, Johnson, Balbuena, Lanzini, Yarmolenko, Odubeko

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Milner (Jones 57′), Thiago, Salah, Shaqiri (Firmino 69′), Origi (Oxlade-Chamberlain 80′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Adrian, R.Williams, N.Williams, Tsimikas, Minamino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Brighton.

Υπέροχος Salah με δύο γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com