Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/1/2010 Εκατό συνεχόμενα παιχνίδια για Pepe Reina (vid)

Σαν σήμερα: 30/1/2010 Εκατό συνεχόμενα παιχνίδια για Pepe Reina (vid)

Τα 100 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League θα συμπλήρωνε σαν σήμερα ο Pepe Reina, με αντίπαλο την Bolton Wanderers στο Anfield.

Στην τελευταία χρονιά του Rafa Benitez στον πάγκο των Κόκκινων όπως αποδείχθηκε στο τέλος της, οι Reds προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Στην προσπάθειά τους για την απαραίτητη συγκομιδή βαθμών, έπρεπε να ξεπεράσουν το εμπόδιο εκείνης της ημέρας που άκουγε στο όνομα Bolton Wanderers, ομάδα που συνήθιζε να τους δυσκολεύει.

Παρ’ όλο το κλειστό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, οι Κόκκινοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Dirk Kuyt από ασίστ του Alberto Aquilani στο 37′, για να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 70′ όταν το σουτ του Emiliano Insúa έξω από την περιοχή των Wanderers, άλλαξε πορεία στο σώμα του Kevin Davies πριν καταλήξει στα δίχτυα του Jussi Jääskeläinen, γράφοντας έτσι το τελικό 2-0 για τους Reds.

Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από την 4η Tottenham. Στο παιχνίδι αυτό ο Pepe Reina σημείωσε την 100η συνεχόμενη εμφάνιση του με την famous Red shirt στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 43.143 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. G. Bennett.

Στο 13′:02″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 30/1/2010 Εκατό συνεχόμενα παιχνίδια για Pepe Reina
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com