Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Θα είναι ένα τεστ ο αγώνας με την Liverpool»

Moyes: «Θα είναι ένα τεστ ο αγώνας με την Liverpool»

Ο David Moyes μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Liverpool, τόνισε πως ο αγώνας εναντίον των Reds θα αποτελέσει ένα τεστ για την ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των Hammers για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές είπε:

“ Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που παίζουν τα παιδιά και από τα αποτελέσματα που έχουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούμε. ”

“ Θα έχουμε μια εκπληκτικά δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην Liverpool. Είναι οι πρωταθλητές και έδειξαν σε όλους ότι βρήκαν κατά κάποιον τρόπο την φόρμα τους στον αγώνα με την Tottenham. ”

“ Θα είναι ένα τεστ για εμάς, αλλά θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Θέλουμε να τους αντιμετωπίσουμε και αυτός ο αγώνας θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία, για να το κάνουμε. ” Είπε ο Moyes.

“ Θεωρώ πως τα πήγαν πολύ καλά κόντρα στους Spurs. Δεν ξέρω αν ποτέ έχασαν την φόρμα τους, απλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. ”

“ Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει η Liverpool και πόσο καλά μπορεί να τα πάει. Το έχουν άλλωστε αποδείξει αυτό στις τελευταίες σεζόν. ”

Ο Mo Salah ισοφαρίζει σε 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με τους Hammers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com