Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent για το γκολ του και την επιστροφή στις νίκες

Ο Trent για το γκολ του και την επιστροφή στις νίκες

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες το βράδυ της Πέμπτης και ο Trent Alexander-Arnold στις καλές εμφανίσεις με τον πιο εμφατικό μάλιστα τρόπο, αφού σκόραρε και έδωσε ασίστ στον Sadio Mane.

Ο αμυντικός των πρωταθλητών μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει καλά, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε στα τελευταία τέσσερα ή πέντε παιχνίδια, οπότε τώρα έπρεπε να κάνουμε τα σωστά πράγματα και μας άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο το κάναμε. ”

Τι άλλαξε η ομάδα:

“ Νομίζω η ένταση μας. Είχαμε φτάσει κοντά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε σκοράρει, όλα όμως έκαναν κλικ απόψε. Ήταν μια καλή έδρα, για να το κάνουμε αφού είναι αντίπαλοι μας (για τον τίτλο). Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις. ”

Για το γκολ του:

“ Το ρίσκαρα λιγάκι, ελπίζοντας πως ο τερματοφύλακας δεν θα καταφέρει να το αποκρούσει σωστά (το σουτ του Mane). Το έκανε και ήμουν εκεί, για να σουτάρω αμέσως. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα και ήταν ωραίο που επέστρεψα στον πίνακα των σκόρερ. ”

“ Αισθάνθηκα πολύ καλά απόψε. Ένιωσα πως επέστρεψα στα καλύτερα μου και ήταν πολύ καλό που κατάφερα να ασκήσω την επίδραση που ήθελα στον αγώνα. ”

Σκόραραν οι Trent Alexander-Arnold και Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com