Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/1/1955 Επική πρόκριση επί Everton στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα: 29/1/1955 Επική πρόκριση επί Everton στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Don Welsh θα κερδίσουν εμφατικά την Everton στο Goodison Park για τον 5ο γύρο του F.A Cup, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία κατηγορία!

Με τους Κόκκινους να έχουν πέσει στην Division 2 την προηγούμενη χρονιά, το παιχνίδι αποκτούσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές. Στο 18΄οι Reds θα ανοίξουν το σκορ με τον θρυλικό σκόρερ Billy Liddell από ασίστ του Brian Jackson, για να κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 29′ με τον Alan A’Court από ασίστ του Eric Anderson.

Στο δεύτερο ημίχρονο περίμεναν τους Toffees να αντιδράσουν αλλά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Στο 57′ ο John Evans θα κάνει το 0-3 από ασίστ του Brian Jackson, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τους ίδιους ρόλους να γράφουν το τελικό 0-4 στο 75′, δίνοντας ατελείωτη χαρά στους Red fans!

Η νίκη των Κόκκινων αποκτούσε ακόμα περισσότερη σημασία γι’ αυτούς, καθώς στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, είχαν υποβιβασθεί στην Division 2 και τα πειράγματα από τους «γείτονες» έλαβαν τέλος με εμφατικό τρόπο μάλιστα!

Το παιχνίδι στο Goodison Park εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν 72.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. E. Ellis.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ των Reds από την συνάντηση αυτή:

Σαν σήμερα: 29/1/1955 Επική πρόκριση επί Everton στο F.A. Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com