Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «H Chelsea έχει παράδοση στο να μη στηρίζει τους προπονητές της»

Gerrard: «H Chelsea έχει παράδοση στο να μη στηρίζει τους προπονητές της»

Τα προπονητικά της Chelsea είναι με χιλιόμετρα διαφορά τα πιο καυτά θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας του Νησιού, μετά την απόλυση του Frank Lampard.

Ο θρύλος των μπλε του Λονδίνου απολύθηκε προχθές μετά από ενάμισι χρόνο στο τιμόνι τους, με τον Roman Abramovic και την ιεραρχία να μην είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Thomas Tuchel είναι επίσημα ο αντικαταστάτης του Lampard από χθες, και εκτός του ότι είναι ο δεύτερος Γερμανός προπονητής της Premier League μαζί με τον Klopp, θα βρεθεί αντιμέτωπός του με τέταρτη διαφορετική ομάδα, μετά τις Mainz, Borussia Dortmund και PSG.

Ο Steven Gerrard όπως και οι περισσότεροι προπονητές των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, κλήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του πρώην συμπαίκτη και νυν συναδέλφου του, στα πλαίσια συνέντευξη τύπου του.

Ας δούμε τι δήλωσε για το θέμα ο θρύλος της ομάδας μας:

«Είμαι απογοητευμένος για τον Frank. Είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο έχω εξαιρετικά μεγάλο σεβασμό, όμως γνωρίζοντάς τον σαν άνθρωπο, ξέρω ότι θα επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ.»

«Θα ‘ξεσκονίσει’ τον εαυτό του και θα τον προετοιμάσει για την επιστροφή του, και θα αξιοποιήσει τον χρόνο πού έχει τώρα ξοδεύοντάς τον με την οικογένειά του.»

«Είμαι απογοητευμένος για αυτόν, σκέφτηκα ότι ήταν μία πολύ γρήγορη έξοδος, μετά μάλιστα από ένα θετικό αποτέλεσμα το σαββατοκύριακο, όμως δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, δεν ξέρω πώς το βιώνει, δεν ξέρω τι σχέσεις είχε με τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα.»

«Νόμιζα όμως ότι η Chelsea είχε μία ευκαιρία να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο από πλευράς αποτελεσμάτων, παρά να κάνουν αυτό πού έκαναν.»

«Όμως η Chelsea έχει ιστορικό σε αυτό, οπότε δεν εκπλήσσομαι.»

O Frank Lampard απολύθηκε από την Chelsea μετά από μία σύντομη περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων.
O Frank Lampard απολύθηκε από την Chelsea μετά από μία σύντομη περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com