Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Deloitte Money League: Στην 5η θέση η Liverpool

Deloitte Money League: Στην 5η θέση η Liverpool

Η Liverpool βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα του Deloitte Football Money League για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ξεπερνώντας την Manchester City και την Paris Saint-Germain.

Η Deloitte ανακοίνωσε σήμερα τις οικονομικές επιδόσεις των ομάδων με τα μεγαλύτερα έσοδα παγκοσμίως την σεζόν που μας πέρασε.

Η Barcelona βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, η Real Madrid ακολουθεί, τρίτη είναι η Bayern Munich, τέταρτη η Manchester United και η πεντάδα κλείνει με τους Πρωταθλητές Αγγλίας, στην πρώτη τους παρουσία στην πρώτη πεντάδα από την σεζόν 2001-02.

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League, στην έκτη θέση βρίσκεται η Manchester City, ένατη είναι η Tottenham και οι Arsenal και Everton βρίσκονται στην ενδέκατη και στη δέκατη έβδομη θέση αντίστοιχα.

Τα έσοδα της πρώτης εικοσάδας σημείωσαν πτώση κατά 12% την σεζόν 2019-20, σε σχέση με την σεζόν 2018-19, λόγω του COVID-19 που έχει αφήσει τα γήπεδα άδεια από τον περασμένο Μάρτιο.

Όσο αφορά την άνοδο της Liverpool, σύμφωνα με την Deloitte σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κατακτήσεις  του Champions League και της Premier League, ενώ και η καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας από τον σύλλογο, σε σχέση με άλλες ομάδες.

Οι Reds προσέχουν ιδιαίτερα τα οικονομικά τους, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και προσπαθούν να αξιοποιήσουν με τον κατάλληλο τρόπο τα έσοδα τους, τα οποία ανέρχονται σε £489 εκατομμύρια από την περσινή σεζόν.

Αύξηση στα έσοδα των Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com