Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «To νέο look του Torres θα φέρνει εφιάλτες στον Vidic!»

«To νέο look του Torres θα φέρνει εφιάλτες στον Vidic!»

Εντυπωσιακά αλλαγμένο έδειξε το σώμα του Fernando Torres σε φωτογραφία του πού ανέβηκε και κυκλοφόρησε προχθές στα social media.

Ο παλιός επιθετικός της Liverpool εμφανίστηκε εκπληκτικά ενδυναμωμένος μυϊκά, καθώς ακόμα και με γυμνό μάτι ήταν ολοφάνερα «φουσκωμένος», ενώ το ένα του χέρι καλύπτεται από ένα τατουάζ-«μανίκι».

Ο 36χρονος σήμερα Fernando έχει ενάμισι χρόνο πού σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, και από τότε είναι προφανές ότι το γυμναστήριο έγινε βασική συνήθεια της καθημερινότητάς του.

Η Daily Mail ανέφερε στο χθεσινό της ρεπορτάζ τον Ισπανό, ο οποίος φωτογραφήθηκε στα πλαίσια διαφήμισης της εταιρείας AW8, στην οποία πρωταγωνίστησε, γράφοντας και για τον χαβαλέ πού βρήκε την ευκαιρία ένας οπαδός της Liverpool να κάνει με αφορμή τη «μεταμόρφωση» του σώματός του.

Στο δημοσίευμα της Mail διαβάσαμε το εξής:

«Έχοντας ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα προπονητικό πόστο στη Β’ ομάδα της Atletico Μαδρίτης και έχοντας χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown ώστε να ‘φουσκώσει’, ο Ισπανός έκανε ακριβώς αυτό – σοκάροντας τους fans του!»

«Λίγο αφότου ‘πόσταρε’ τη διαφήμιση για το καζίνο της Νοτιοανατολικής Ασίας, οι fans του συνέρρευσαν στα social media για να σχολιάσουν τη νέα του μυϊκή εμφάνιση.»

«Με τις εικόνες του Torres να κυκλοφορούν στα social media, ένας οπαδός της Liverpool δε μπορούσε να μην κάνει πλάκα για τον Nemanja Vidic της Manchester United, ισχυριζόμενος ότι η νέα σωματοδομή του Torres θα του φέρνει εφιάλτες.»

O Fernando Torres κερδίζει την κόκκινη κάρτα από τον Nemanja Vidic στο 1-4 του 2009.
O Fernando Torres κερδίζει την κόκκινη κάρτα από τον Nemanja Vidic στο 1-4 του 2009.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com