Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την αποθεραπεία και την επιστροφή του Virgil

Ο Klopp για την αποθεραπεία και την επιστροφή του Virgil

Ο Virgil van Dijk συνεχίζει με εξαιρετικό ρυθμό την αποθεραπεία του στο Dubai και όπως σας έχουμε ενημερώσει, δουλεύει κανονικά με την μπάλα εδώ και μερικές εβδομάδες, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που θα τον πάει πίσω χρονικά.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή συναντήθηκε με τον πρώην αμυντικό της ομάδας, Dejan Lovren, ο οποίος τον συμβούλεψε να μην βιαστεί με την αποθεραπεία του, ώστε να αγωνιστεί στο EURO του καλοκαιριού.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ολλανδού στη δράση:

“ Δεν ξέρω τι είναι πιθανό να συμβεί και τι δεν είναι πιθανό να συμβεί. Δεν νομίζω πως είμαι ο σωστός άνθρωπος, για να το κρίνω. ”

“ Δείχνει να είναι πολύ καλά. Του μίλησα σήμερα το πρωί, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και η διάθεση του είναι πραγματικά καλή, οπότε η κατάσταση δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενη. Δεν ξέρω όμως πότε να επιστρέψει. ”

“ Υπάρχουν ακόμη πολλά στάδια, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει ή να τα περάσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχω αντιμετωπίσει και εγώ αυτόν τον τραυματισμό. ”

“ Η κατάσταση του όμως δείχνει πραγματικά πολλά υποσχόμενη, αν κρίνουμε από την χρονική περίοδο που διανύουμε και το χρονικό διάστημα που έχει μείνει εκτός. Αυτό όμως είναι όλο. ” Ξεκαθάρισε ο Jürgen Klopp.

O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Leeds United.
O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Leeds United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com