Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε δείξει πολλά καλά στοιχεία στα τελευταία παιχνίδια»

Klopp: «Έχουμε δείξει πολλά καλά στοιχεία στα τελευταία παιχνίδια»

Προβληματισμός συνεχίζει να υπάρχει στις τάξεις της Liverpool για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, όμως ο Jürgen Klopp τόνισε πως οι φίλοι των Reds δεν θα πρέπει να αγνοούν τα καλά στοιχεία που έχουν δείξει οι πρωταθλητές στους τελευταίους τους αγώνες.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πριν τον αγώνα με την Burnley:

“ Όλοι γνωρίζουμε πως το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα, όμως κάποιες φορές μπορείς να κάνεις κάποια μικρά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

“ Αυτά όμως δεν είναι για εσάς (media) γιατί εσείς δεν ασχολείστε με τις μικρές λεπτομέρειες. Τα μεγαλοποιείτε όλα. Δεν είστε έτοιμοι για τέτοιου είδους πράγματα. ”

“ Θα θέλαμε να είχαμε παίξει καλύτερα, όμως υπήρξαν πολλά καλά στοιχεία, τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσω και δεν θα το κάνω. ”

“ Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την προσέγγιση μας, επειδή όσοι δεν έχουν πραγματική ιδέα (από ποδόσφαιρο) απαιτούν μεγάλες αλλαγές. Απαιτούν να αλλάξουμε τα πάντα, από το πρωινό μας ξυπνητήρι μέχρι την διατροφή μας, επειδή δεν έχουμε τα αποτελέσματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα πρέπει ίσως να είμαστε πιο ανθεκτικοί. ”

“ Καταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο κόσμος σκέφτεται: «Ωχ, είναι τόσο διασκεδαστικός, πως γίνεται να έχει αυτή τη διάθεση, βλέπει την πραγματικότητα; ”

“ Μας γίνεται ένας λεπτομερής έλεγχος όλο και πιο συχνά. Είμαστε όμως μέσα στο κόλπο, πιστέψτε με.”

Ώρα να επιστρέψουν στις νίκες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com