Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Προσπαθούμε σκληρά να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα»

Milner: «Προσπαθούμε σκληρά να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα»

Τις παλιές και όχι τόσο…αγαπημένες του συνήθειες θυμήθηκε στο Villa Park o James Milner, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από καιρό ως αριστερό back.

Ο…μέσος της Liverpool, αφού συνεχάρη τους νεαρούς παίκτες της Aston Villa για την αξιέπαινη προσπάθεια πού κατέβαλλαν στο χθεσινό ματς, αναφέρθηκε στη νίκη των Κόκκινων και στα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν στα τελευταία παιχνίδια.

Ας πάρουμε τις δηλώσεις του με τη σειρά:

  • Για το αποτέλεσμα και για την ομάδα πού κατέβασαν οι Villagers:

«Ένα καλό σύνολο παιδιών, δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον, (έδειξαν) ποιότητα. Το πάλεψαν – εμείς το περιμέναμε αυτό, δε θέλαμε να το θεωρήσουμε δεδομένο (ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι). Μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Πήραμε το αποτέλεσμα στο τέλος, όμως νομίζω ότι η κατάσταση δεν ήταν ιδανική για καμία από τις δύο ομάδες.»

  • Για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας:

«Όταν μιλάμε για ευκαιρίες, μπαίνουμε σε (επικίνδυνες για τον αντίπαλο) περιοχές, όμως δε βρίσκουμε την τελική πάσα, ή το σωστό τρέξιμο. Αυτή ήταν η ιστορία στα τελευταία παιχνίδια, οπότε είναι καλό για μας να δουλέψουμε σε αυτό, και χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δε μπορείς ποτέ να ρίξεις το φταίξιμο στην προσπάθειά μας, όμως κατά καιρούς τα πράγματα δε λειτουργούν, και χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είδατε τη στάση των παιδιών – πιέζουν σκληρά για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.»

  • Τέλος, για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο:

«Προφανώς χρειαζόταν να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά με το pressing όταν είχαν αυτοί τη μπάλα, όμως έπειτα δε λειτουργήσαμε σωστά – ειδικά στη φάση του γκολ τους αφήσαμε να ξεφύγουν από μερικές δύσκολες καταστάσεις στο κόρνερ, κάτι το οποίο δεν έπρεπε να είχε γίνει. Είναι καλοί παίκτες, είναι στην Aston Villa για κάποιο λόγο. Κάθε στιγμή πού δεν είσαι εκεί (πού δεν είσαι συγκεντρωμένος), θα τιμωρείσαι. Σκόραραν το γκολ τους, και μετά έπρεπε να ανυψώσουμε ξανά το ηθικό μας.»

O James Milner στο παιχνίδι με τη Newcastle.
O James Milner στο παιχνίδι με τη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com