Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε η Liverpool

Έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε η Liverpool

Η Liverpool έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του FA Cup, επικρατώντας με σκορ 1-4 της Aston Villa, η οποία αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Για την ομάδα του Klopp βρήκαν δίχτυα οι Mane, Wijnaldum και Salah.
Α’ Ημίχρονο: Η Liverpool ξεκίνησε με μια πιο δυνατή σύνθεση από ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι, αφού φανέλα βασικού πήραν μεταξύ άλλων οι Salah, Mane, Henderson και Fabinho. Οι Reds άνοιξαν το σκορ με την πρώτη τους φάση στον αγώνα με κεφαλιά του Mane στο 4′, έπειτα από σέντρα του Curtis Jones. Στο 10′ οι πρωταθλητές Αγγλίας έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Wijnaldum και δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Ο Ολλανδός δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 21′, για να ακολουθήσει ένα λεπτό αργότερα η σπουδαία επέμβαση του Onodi στην προσπάθεια των Fabinho και Mane, ενώ η κεφαλιά του Βραζιλιάνου στο 25′ έφυγε εκτός. Το 0-2 δεν έγινε ποτέ για τους Reds και το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης τελικά ήρθε από τους γηπεδούχους στο 41ο λεπτό και με σκόρερ τον Barry, ο οποίος πέρασε εύκολα στο σπριντ τον Rhys Williams και πλάσαρε ιδανικά τον Kelleher για το 1-1.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Thiago αντικατέστησε τον Henderson. Η ομάδα του Klopp είχε την πρώτη της στιγμή στο δεύτερο μέρος με κεφαλιά του Fabinho στο 51ο λεπτό. Οι Reds βρήκαν γκολ με τον Salah στο 54′, μετά από διπλή προσπάθεια του Αιγύπτιου, με το τέρμα όμως να ακυρώνεται για οφσάιντ. Η λύση για την ομάδα του Klopp ήρθε τελικά με πλασέ του Wijnaldum στο 60′ εντός περιοχής, μετά από ασίστ του Minamino. Μετά την επίτευξη του τέρματος, πέρασαν στο ματς οι Firmino και Shaqiri αντί των Minamino και Jones, με τον Ελβετό μάλιστα να δίνει την ασίστ με σέντρα για το 1-3 που έκανε ο Mane με κεφαλιά στο 63′! Μόλις δύο λεπτά μετά το 1-3, έγινε και το 1-4 υπέρ της Liverpool, με τον Shaqiri να δίνει ξανά την τελική πάσα και τον Salah να γυρίζει και με το αριστερό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Onodi. Στο 68′ προσπάθησε ο Mane να σκοράρει με γυριστό, το οποίο όμως κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 74ο λεπτό οι αλλαγές των Reds έκλεισαν με τους Origi και Oxlade-Chamberlain να περνούν εντός αντί των Mane και Salah. Στο 85′ ήταν η σειρά του Thiago να δοκιμάσει τα πόδια του, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο της εστίας της Villa.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Aston Villa: Onodi; Walker (Rowe 76′), Revan, Bridge, Rowe (Swinkels 76′), Hayden, Raikhy (Sohna 66′), Sylla, Bogarde (Lindley 66′), Chrisene (Young 61′), Barry

Έμειναν στον πάγκο: Zych, Jay-Hart, Tait, Ealing

Liverpool: Kelleher, N.Williams, R.Williams, Fabinho, Milner, Henderson (Thiago 46′), Wijnaldum, Jones (Shaqiri 61′), Salah (Origi 76′), Mane (Oxlade-Chamberlain 74′), Minamino (Firmino 61′)

Subs not used: Alisson, Phillips, Robertson, Alexander-Arnold

Για τους Reds ακολουθεί ο αγώνας με την Manchester United την επόμενη Κυριακή.

Δύο γκολ με κεφαλιά από τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com