Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Villa

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Villa

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε δηλώσεις μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τέταρτο γύρο του FA Cup και στάθηκε στην εμφάνιση των νεαρών παιδιών της Villa, στον Minamino και φυσικά αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με την Manchester United που ακολουθεί.

Για την εμφάνιση των παιδιών των γηπεδούχων ανέφερε:

“ Αυτά τα νεαρά παιδιά μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και αν δεν παίξεις εσύ καλά, τότε θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Τα παιδιά τα πήγαν μια χαρά. Σκοράραμε στην αρχή ένα όμορφο γκολ, αλλά δεν δώσαμε τις σωστές πάσες σε μερικές περιπτώσεις και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. ”

“ Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμυνόταν και δεν είχαμε αρκετούς αποδέκτες για τις πάσες μας, κάτι που οδήγησε πολλά σουτ πάνω στον τερματοφύλακα τους στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Το δεύτερο μας ημίχρονο ήταν καλύτερο, γιατί αλλάξαμε πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά συνολικά ήταν καλύτερο. ”

“ Τα παιδιά μας τα πήγαν πολύ καλά, όπως και τα αντίπαλα. Ήμασταν οργανωμένοι, σημειώσαμε ένα πρώτο γκολ και δεν παίξαμε αρκετά μετά από αυτό. Λύσαμε τα ποδοσφαιρικά με ποδοσφαιρικά προβλήματα που προκαλέσαμε εμείς. Ήταν μια δύσκολη γιατί δεν είχαμε ιδέα με ποιον παίζουμε. Όλα τα βίντεο ανάλυσης πήγαν στον κάδο. ”

“ Στον αγώνα με την Southampton, η αντίπαλη ομάδα ήταν από το πρώτο δευτερόλεπτο πιο συγκεντρωμένη από εμάς. Σήμερα δεν συνέβη αυτό.” Είπε ο Klopp.

Αν υπήρχαν ενδοιασμοί στους Reds αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα:

“ Όχι, δεν είχαμε. Εμπιστευόμαστε τις αρμόδιες αρχές. Όλα μας τα τεστ ήταν αρνητικά. ”

“ Έκαναν αυτό που πίστευαν πως είναι σωστό και αγωνίστηκαν με την U23. ”

Για την χρησιμοποίηση του Minamino:

“ Είχαμε προετοιμαστεί, για να αντιμετωπίσουμε την πρώτη ομάδα της Aston Villa και θεωρήσαμε πως ο Taki θα ήταν μια πραγματική απειλή στην πλάτη της άμυνας τους. ”

“ Σήμερα κάναμε την αλλαγή και τον χρησιμοποιήσαμε στα αριστερά, γιατί ο Mane μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της επίθεσης. Ο Taki είναι ένας επιθετικός παίκτης και νιώθει άνετα.”

Για τον αγώνα με την Manchester United που ακολουθεί:

“ Έχουμε 8 ημέρες μέχρι τον αγώνα, ακριβώς αυτό, 8 ημέρες. Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός ρυθμό, αλλά θα φροντίσουμε να τους δώσουμε ρυθμό, μέσω πολλών 11 εναντίον 11 διπλών. ”

“ Ο ρυθμός για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικός, οπότε ναι, τώρα που έχουμε τον χρόνο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στην προπόνηση. ”

Πρόκριση για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com