Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον αέρα το Aston Villa – Liverpool!

Στον αέρα το Aston Villa – Liverpool!

Στον αέρα είναι διεξαγωγή του αυριανού αγώνα της Liverpool με την Aston Villa, λόγω των πολλών κρουσμάτων που εμφάνισε η ομάδα του Birmingham, κάτι που οδήγησε το σύλλογο στο προσωρινό κλείσιμο του προπονητικού του κέντρου.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Aston Villa επιβεβαίωσε πως από τα τελευταία τεστ προέκυψε ένας μεγάλος αριθμός κρουσμάτων COVID-19 σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και ο αγώνας με την Liverpool λογικά δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Dean Smith ενόψει του αυριανού αγώνα ακυρώθηκε και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα συμβεί και με το παιχνίδι εναντίον των Reds. Αυτή τη στιγμή η Aston Villa βρίσκεται σε συζητήσεις με την Premier League και με την FA, αναφορικά με την διεξαγωγή των επόμενων της αγώνων.

Τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ έγιναν γνωστά την Δευτέρα στην Aston Villa, από τα οποία προέκυψαν πολλά θετικά κρούσματα και παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ, που γνωστοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι.

Οι Reds περιμένουν να μάθουν αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας ή αν θα αναβληθεί, σενάριο που αυτή την ώρα είναι το πιθανότερο.

Η αναβολή είναι ένα ενδεχόμενο που δεν θα αρέσει σε καμία περίπτωση στους πρωταθλητές Αγγλίας και στον προπονητή τους, αλλά αποτελεί την μοναδική λύση.

Προς αναβολή το Aston Villa – Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com