Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για FA Cup, Gini, Trent και τραυματίες

Ο Klopp για FA Cup, Gini, Trent και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στη συνέχεια των δηλώσεων του ενόψει της αναμέτρησης στο Villa Park για το FA Cup (η οποία λογικά θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία) μίλησε για τη διοργάνωση του Κυπέλλου, το συμβόλαιο του Wijnaldum, το ντεφορμάρισμα της ομάδας, την κατάσταση του Trent Alexander-Arnold και τους τραυματίες.

Για το θέμα του συμβολαίου του Gini Wijnaldum:

“ Τα έχω ξαναπεί όλα. Πόσο μου αρέσει ως άνθρωπος και ως παίκτης. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αν υπήρχε κάποια απόφαση, θα την γνωρίζατε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. ”

Για την διοργάνωση του FA Cup:

“ Είναι μια σημαντική διοργάνωση. Δεν έχουμε φτάσει πολύ μακριά, αλλά δεν έχουμε ευνοηθεί και από τις κληρώσεις. Τώρα έχουμε άλλη μια δύσκολη κλήρωση με την Villa. ”

“ Πάντα παίρνουμε στα σοβαρά στη διοργάνωση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την έντονη περίοδο που διανύουμε. Είμαστε επαγγελματίες και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

“ Κάθε νίκη βοηθάει. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. ”

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του, για να βελτιωθεί:

“ Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία στην ομάδα. Χρειαζόμαστε φρέσκα πόδια. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός για εμάς [για να κάνουμε πολλές αλλαγές]. Έχουμε οκτώ ημέρες μεταξύ αυτού και του αγώνα με την Manchester United. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα [στην προπόνηση]. Αυτό θα βοηθήσει πολύ. ”

“ Δεν το απολαμβάνουμε. Δεν έχουμε κάνει πάρα πολλά κακά παιχνίδια, δημιουργούμε πολύ, σουτάρουμε πολύ, έχουμε κατοχή, αλλά η λήψη αποφάσεων στην αντίπαλη περιοχή δεν ήταν καλή. Κερδίσαμε μόλις 2 από τα τελευταία 6 παιχνίδια Προφανώς δεν είναι αυτό που θέλουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Keita:

“ Θα επιστρέψει σύντομα, αλλά δεν θα προλάβει το παιχνίδι με την Aston Villa. ”

Για την κατάσταση του Trent Alexander-Arnold:

“ Έχει κάνει τον κόσμο να τον συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και το παιχνίδι κόντρα στην Southampton φυσικά δεν ήταν το καλύτερο του. Το γνωρίζει αυτό, αλλά έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια. ”

“ Έχασε την προετοιμασία λόγω του COVID-19 και στη συνέχεια τραυματίστηκε. Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. ”

Για την μη χρησιμοποίηση του Minamino στα τελευταία παιχνίδια:

“ Δεν νομίζω ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά [για αυτόν]. Είναι σε καλή κατάσταση. Βελτιώθηκε και συνήθισε τον ρυθμό, την ένταση, την προπόνηση, το πρωτάθλημα. Έκανε καλά βήματα. Πρέπει να σκεφτούμε τη συμμετοχή του. ”

Για την επιστροφή των Jota και Matip:

“ Ο Jota αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα στο γόνατο, οπότε λίγες εβδομάδες μακριά από την ομαδική προπόνηση. Τίποτα νέο για να πω. Χρειάζεται χρόνος. Δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση αλλά ήταν σοβαρός τραυματισμός και όχι ένα μικρό χτύπημα. Δεν υπάρχει πραγματικό χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του. ”

“ Τον Matip θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε στο παιχνίδι με την United. Πηγαίνει καλά, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος ή λίγες μέρες αργότερα. Θα το δούμε. ”

Ο Matip προσπαθεί να προλάβει την United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com