Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Ίσως προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές ο Klopp»

Solskjaer: «Ίσως προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές ο Klopp»

Ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του προχθεσινού αγώνα με την Southampton, μεταξύ άλλων εξέφρασε τα διαιτητικά του παράπονα, λέγοντας πως η Manchester United τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι, από ότι η Liverpool από τον Οκτώβρη του 2015 και έπειτα.

Η δήλωση αυτή του Γερμανού, έφερε την απάντηση του Ole Gunnar Solskjaer:

“ Αυτό είναι ένα γεγονός; Αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η απάντηση μου. Είναι γεγονός, ότι έχουμε κερδίσει περισσότερα πέναλτι από εκείνους. Δεν ξέρω πόσα πέναλτι έχουμε κερδίσει, οπότε αν θέλουν ας ξοδέψουν χρόνο, ψάχνοντας να βρουν πότε μας γίνεται φάουλ μέσα στην περιοχή. Εγώ δεν ξοδεύω χρόνο για αυτό. ” Είπε ο Solskjaer ενόψει του ημιτελικού με την Manchester City για το Carabao Cup.

“ Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων προπονητών και να εξηγήσω γιατί λένε τέτοια πράγματα. Αισθάνομαι πως λειτούργησε πέρυσι στον ημιτελικό του FA Cup, γιατί ο Frank Lampard είχε μιλήσει για αυτό και είχαμε ένα ξεκάθαρο πέναλτι που θα έπρεπε να μας είχε δοθεί και δεν μας δόθηκε. ”

“ Οπότε ίσως είναι ένας τρόπος επηρεασμού των διαιτητών. Δεν ξέρω, αλλά δεν ανησυχώ για αυτό. Όταν κάνουν φάουλ στους παίκτες μας εντός περιοχής, είναι πέναλτι. ”

Ο Jürgen Klopp είχε πολλά διαιτητικά παράπονα από τον Marriner. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com