Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Ο Jurgen ήταν ο μόνος προπονητής πού πάντα με κέρδιζε!»

Hasenhuttl: «Ο Jurgen ήταν ο μόνος προπονητής πού πάντα με κέρδιζε!»

O Ralph Hasenhuttl κατέληξε να δακρύζει συγκινημένος μετά τη νίκη της Southampton επί της Liverpool τον Ιανουάριο.

O Ralph Hasenhuttl έπεσε στα γόνατα στο τέλος του αγώνα της Liverpool με τη Southampton, και ήταν φανερά συγκινημένος μετά το ματς.

Η συγκίνηση του εξηγήθηκε εν μέρει από την πίεση πού είχε βιώσει τις τελευταίες μέρες, έχοντας προηγηθεί η απομόνωση στο σπίτι του λόγω του κρούσματος κορωνοϊού προσώπου του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς και από την περηφάνια του για τη στάση των παικτών του στο προχθεσινό ματς και γενικότερα.

Κατά τα άλλα, ο κόουτς των Αγίων είπε τα εξής στην post-match συνέντευξή του:

«(αυτή η νίκη) Λέει τα πάντα, και λέει ότι είχαμε μία απίστευτη νοοτροπία σήμερα (σ.σ. προχθές), ακόμα καλύτερη από τη δική τους.»

«Δεν τα παρατάμε ποτέ, και πάντα προσπαθούμε να φέρουμε τούμπα τα (εις βάρος μας) πράγματα. Δείξαμε ότι είναι πιθανό να κερδίσεις τόσο καλές ομάδες, και το κάναμε με φανταστικό τρόπο. Χρειάστηκε να έχουμε ένα τέλειο απόγευμα για να κερδίσουμε και το είχαμε.»

«Το καλό είναι ότι δεν περιμένεις να πάρεις πόντους από αυτή την ομάδα, οπότε αυτοί οι βαθμοί είναι σαν μπόνους. Όλα αυτά, μαζί με την πίστη μας, ήρθαν μαζί για να πάρουμε αυτή τη νίκη.»

«Μέχρι το 80′ ή κάπου εκεί σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα, όμως έχεις πολύ δρόμο μέχρι να κερδίσεις, και μετά με την ιστορία μου με τον Jurgen, είναι ο μόνος προπονητής από τον οποίο δεν έχω πάρει ποτέ βαθμούς.»

«Αστειευόμουν μαζί του πριν 1-2 μήνες, στο meeting της Premier League, και είπα ‘θέλω να έχω την ευκαιρία να σου πάρω έναν βαθμό!'»

«Ήταν απλά ένα τέλειο απόγευμα. Λόγω της προσπάθειας πού έκαναν ίσως άξιζαν έναν βαθμό, όμως αυτό δεν είναι σημαντικό σήμερα. Παίρνεις ο, τι παίρνεις, και αυτό είναι όλο.»

O Hasenhuttl γονατίζει μετά το τέλος του αγώνα, και από δίπλα ο Jurgen Klopp.
O Hasenhuttl γονατίζει μετά το τέλος του αγώνα, και από δίπλα ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com