Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σε άλλες ομάδες θα δινόταν το πέναλτι στον Mane»

Klopp: «Σε άλλες ομάδες θα δινόταν το πέναλτι στον Mane»

Η Liverpool δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα της Southampton, όμως σύμφωνα με τον Jürgen Klopp, έχει το δικαίωμα να φωνάζει για πέναλτι πάνω στον Sadio Mane στο δεύτερο μέρος, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του Marriner και την φάση του Mane με τον Walker-Peters:

“ Γύρισα προς την πλευρά (που παιζόταν η μπάλα) και είχα μια πολύ καλή οπτική γωνία. Για εμένα ήταν ένα ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Είδε την φάση και ο τέταρτος διαιτητής. Μου είπε πως το τσέκαραν και δεν ήταν πέναλτι. Πόσο γρήγορα έγινε ο έλεγχος και δεν δόθηκε το πέναλτι; ”

“ Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε απόψε ο Andre Marriner με τον Sadio Mane απόψε, για να είμαι ειλικρινής και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. ”

“ Η Manchester United έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι σε δύο χρόνια, από ότι έχει κερδίσει η δική μου ομάδα σε πέντε χρόνια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για απόψε.” Είπε ο Klopp.

“ Αν λέει κάποιος πως ο Sadio Mane κάνει βουτιές, τότε λέει το μεγαλύτερο ανέκδοτο στον κόσμο. Άλλες ομάδες θα κέρδιζαν πέναλτι από αυτή τη φάση. ”

“ Αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος και το χέρι. ”

Το πέναλτι στον Mane θα μπορούσε να δοθεί, σύμφωνα με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com