Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jota για τους στόχους του και την επιστροφή του

Ο Jota για τους στόχους του και την επιστροφή του

Την δική του προσπάθεια να επιστρέψει στην δράση κάνει ο Diogo Jota, με τον ίδιο να δηλώνει πως η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά και να αναφέρεται στους στόχους του.

Ο Πορτογάλος αρχικά μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του και την επιστροφή του:

“ Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά οι τραυματισμοί στο γόνατο είναι πάντα περίπλοκοι, οπότε δεν πρέπει να βιαστούμε. Όμως τα πηγαίνω καλά και θα επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο. ”

“ Όταν είμαι έτοιμος, γνωρίζω πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και κάθε μέρα, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να παίζει. ”

Για τους στόχους του: 

“ Στην Πορτογαλία λένε πως το δυσκολότερο δεν είναι να φτάσεις, αλλά να παραμείνεις εκεί. ”

“ Οπότε αυτός φυσικά είναι ο στόχος μου. Τώρα που κατάφερα να πάρω μεταγραφή στην Liverpool, θέλω να έχω μεγάλη επίδραση στον σύλλογο και αυτό είναι που προσπαθώ καθημερινά να κάνω. ”

“ Όταν πρωτοήρθα, ο στόχος μου ήταν να καταφέρω να μπω στην ομάδα και να μάθω τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Μετά από αυτό, ο στόχος σου είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Αυτό προσπαθώ πάντα να κάνω. ”

“ Μπορούμε να παίζουμε ως τετράδα πιο συχνά στο μέλλον; Θα πρέπει να τον ρωτήσετε τον προπονητή, γιατί εκείνος είναι αυτός που αποφασίζει. ” Είπε ο Jota.

Ο Jota σκοράρει το πρώτο τέρμα των Reds στο Μπέργκαμο.
Ο Jota σκοράρει το πρώτο τέρμα των Reds στο Μπέργκαμο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com