Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρέπει να έχουμε τον νου μας στον Danny Ings μεθαύριο!»

«Πρέπει να έχουμε τον νου μας στον Danny Ings μεθαύριο!»

Η Liverpool φιλοξενείται από τη Southampton στο St Mary’s το βράδυ της Δευτέρας, και μεταξύ άλλων καλείται να αναχαιτίσει την απειλή του Danny Ings.

Ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στους ‘Αγίους’, και είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ralph Hasenhuttl.

Την προσοχή λοιπόν του ίδιου και των συμπαικτών του στον Danny ενόψει του μεθαυριανού ματς, αλλά και γενικότερα της Southampton ως αντιπάλου, επέστησε ο Nat Phillips σε δηλώσεις του στο site των Reds.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

«Έχει πραγματικά ‘βρει τα πόδια του’, καθώς είναι σε θέση να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα καλό momentum και να σκοράρει αρκετά συχνά. Οπότε πρέπει να τον έχουμε στον νου μας.»

«Όμως θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάθε άλλο παιχνίδι, και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Και μακάρι να βγούμε από αυτό με το τρίποντο.»

«Τα πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι πάλι. Όμως πρέπει να ανασκουμπωθούμε, να πάρουμε (να δεχτούμε) τον ένα βαθμό (από το ματς με τη Newcastle) και στο επόμενο παιχνίδι να πιέσουμε για τους τρεις.»

Για τον χαρακτήρα πού έχει δείξει η ομάδα μέχρι στιγμής φέτος, δεδομένου ότι παραμένει πρώτη παρά τις πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς, ο Phillips είπε:

«Έχουμε δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα.»

«Είχαμε πολλά άσχημα νέα με τραυματισμούς, και πολλούς παίκτες να παίζουν εκτός της θέσης τους

«Ο Fab έκανε ξανά εξαιρετικό παιχνίδι (εναντίον της Newcastle), και η πρώτη του θέση δεν είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς έχουμε προσαρμοστεί στα πράγματα.»

«Το να είμαστε ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας είναι οπωσδήποτε ένα πολύ σημαντικό θετικό.»

O Danny Ings με τη φανέλα της Southampton.
O Danny Ings με τη φανέλα της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com