Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/1/1981 Γεννιέται ο Maxi Rodriguez (vid)

Σαν σήμερα: 2/1/1981 Γεννιέται ο Maxi Rodriguez (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στο Rosario, Santa Fe της Αργεντινής, ο διεθνής με την εθνική της χώρας του πρώην μεσοεπιθετικός των Reds, Maximiliano «Maxi» Rubén Rodríguez.

Ο Maxi Rodriguez θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του περιπέτεια από την Newell’s Old Boys, στην οποία θα παίξει μέχρι το 2002, όταν και θα μετακινηθεί στην Ισπανία για λογαριασμό της Espanyol. Εκεί θα παραμείνει για τρία χρόνια, με τις εμφανίσεις του θα τραβηξει το ενδιαφέρον της Atletico Madrid, με τους Μαδριλένους να τον αποκτούν στην αρχή της χρονιάς 2005/06.

Στην Μαδρίτη θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2010, με τον Rafa Benitez να τον φέρνει στο Anfield με την μορφή της ελεύθερης μετεγγραφής στις 13/1/2010. Στους Κόκκινους θα παραμείνει για 2,5 χρόνια, συμπληρώνοντας 73 εμφανίσεις με την famous Red shirt και σημειώνοντας 17 γκολ. Θα είναι βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το League Cup την χρονιά 2011/12.

Τον Ιούλιο του 2012 θα επιστρέψει στην Αργεντινή και στην ομάδα από όπου ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι, την Newell’s Old Boys.

Απολαύστε στα παρακάτω video, τον Maxi Rodriguez σε δράση με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 2/1/1981 Γεννιέται ο Maxi Rodriguez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com