Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις της Premier League για διακοπή 2 εβδομάδων

Σκέψεις της Premier League για διακοπή 2 εβδομάδων

Τα τελευταία τεστ που έγιναν σε ομάδες της Premier League επέστρεψαν 18 θετικά στον COVID-19 τεστ και στην Premier League γίνονται σκέψεις και συζητήσεις για μια χειμερινή διακοπή τον επόμενη μήνα, διάρκειας 2 εβδομάδων.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Everton και την Manchester City που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες αναβλήθηκε και η διοργανώτρια αρχή φοβάται πως θα υπάρξουν και άλλες αναβολές, τόσο σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος, όσο και σε εκείνες του FA Cup που είναι προγραμματισμένες για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Η Sheffield United ανακοίνωση πως η αναμέτρηση με την Burnley το βραδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ ο προπονητής της Southampton, Ralph Hassenhuttl δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του στον αγώνα με την Wesr Ham, διότι βρίσκεται σε καραντίνα, αφού ένα άτομο της οικίας του βρέθηκε θετικό στον ιό.

Οι αρχικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει ανάμεσα στις διοικήσεις των ομάδων, με τους περισσότερους συλλόγους να βλέπουν ως καλή λύση τη διακοπή, αφού τα κρούσματα ολοένα και ανεβαίνουν στο Νησί.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες μέρες.

Σκέψεις για διακοπή 2 εβδομάδων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com