Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Newcastle – Liverpool (preview)

Newcastle – Liverpool (preview)

Τελευταίος αγώνας του 2020 και η Liverpool αντιμετωπίζει την Newcastle στο St James’ Park το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο μοναδικός στόχος των Reds είναι φυσικά η επιστροφή στις νίκες, μετά την αναπάντεχη Κυριακάτικη ισοπαλία με την West Brom στο Anfield.

Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν αγωνίστηκε στα πρωταθλήτρια κόντρα στην West Brom, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετική εναντίον της Newcastle, αν θέλει να φύγει με το διπλό από το St James’ Park.

Ο Joel Matip θα παραμείνει εκτός από την αναμέτρηση, αφού υπέστη τραυματισμό στους προσαγωγούς και στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσει ξανά ο Fabinho μαζί με έναν εκ των Nat Phillips και Rhys Williams.

Ο Thiago Alcantara ενδέχεται να επιστρέψει στην Κόκκινη αποστολή, ενώ οι Diogo Jota, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Naby Keita και Κώστας Τσιμίκας.

Δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των Reds, σε σχέση με εκείνη του αγώνα με την West Brom.

Η αντίπαλος των Reds, Newcastle προέρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια για την Premier League και βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Υπέστη ήττα στο Etihad από την Manchester City το περασμένο Σάββατο και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Οι Allan Saint-Maximin και Jamaal Lascelles παραμένουν εκτός, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού, αλλά ο Callum Wilson αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και με τον Jonjo Shelvey, ενώ οι Fraser και Dubravka παραμένουν εκτός.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στατιστικά στοιχεία:

  • 77 φορές έχουν κερδίσει την Newcastle οι Reds.
  • Οι Magpies έχουν κερδίσει μόλις τα 3 από τα 7 εντός έδρας τους παιχνίδια.
  • Με νίκη έκλεισαν τις 6 προηγούμενες χρονιές οι Reds
  • Ο Mo Salah έχει σκοράρει 23 γκολ στην Premier League μέσα στο 2020. Τουλάχιστον πέντε περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη.
  • Ο Gayle έχει σημειώσει 5 γκολ κόντρα στην Liverpool σε 7 αγώνες.
  • Μόνο η ομάδα του Jürgen Klopp έχει σκοράρει σε όλα της φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος.
  • Αήττητη εντός έδρας τις τελευταίες 4 σεζόν είναι η Newcastle κόντρα σε πρωταθλήτριες ομάδες.
Οι Reds κλείνουν την χρονιά κόντρα στην Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com