Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/12/1996 «Άγιος» John Barnes την οδηγεί στην κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 29/12/1996 «Άγιος» John Barnes την οδηγεί στην κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα επιβληθούν δύσκολα της Southampton στο Dell για το πρωτάθλημα, με τον John Barnes να οδηγεί την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παλιό γήπεδο των «Αγίων» (The Dell) δυσκόλευε πάντα τις μεγάλες ομάδες και αυτό συνέβη και με τους Κόκκινους εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα. Οι προσπάθειες των Reds δεν καρποφορούσαν μπροστά στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Dave Beasant, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν ο τερματοφύλακας της Wimbledon στον τελικό του F.A Cup το 1998 που απέλρουσε το πέναλτι του John Aldridge και στέρησε την ευκαιρία στους Κόκκινους να κάνουν το double!

Το παιχνίδι έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα αλλά ένα απίστευτο λάθος του Dave Beasant σε διώξιμο της μπάλας από την περιοχή του, τροφοδότησε τον John Barnes ο οποίος αν και αρκετά μακρυά σημάδεψε σωστά και σημείωσε το 0-1 για τους Κόκκινους στο 76′, το οποίο έμελλε να ήταν το τελικό σκορ.

Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος μόνοι στην κορυφή και με διαφορά 5 βαθμών από τις Manchester Utd & Arsenal.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν στο Dell 15.222 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. W. Dunn.

Στο 9’:08” του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 29/12/1996 «Άγιος» John Barnes την οδηγεί στην κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com