Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Άξιζε τον βαθμό η WBA, νιώθουμε σαν να χάσαμε»

Klopp: «Άξιζε τον βαθμό η WBA, νιώθουμε σαν να χάσαμε»

Η Liverpool έμεινε στο 1-1 με την West Brom στο Anfield, αφού ισοφαρίστηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως οι φιλοξενούμενοι άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για το τελικό αποτέλεσμα και τη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να αυξήσει τη διαφορά, είπε:

“ Το λάθος είναι δικό μας. Νομίζω πως τα παίξαμε ΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά στο δεύτερο δεν κάναμε το ίδιο. ”

“ Έβγαλαν τρεις αντεπιθέσεις. Τους δώσαμε εύκολα κόρνερ και το λάθος ήταν δικό μας που πήραμε έναν βαθμό και όχι τρεις. ”

“ Είναι απίστευτα δύσκολο να παραμείνεις ενεργός, όταν αντιμετωπίζεις συνεχώς 10 παίκτες. Η West Brom το έκανε αυτό (αμύνθηκε μαζικά) και άξιζε έναν βαθμό σήμερα. Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες τέτοιες ομάδες και θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα σήμερα. ”

“ Ήταν ξεκάθαρο πως θα έπαιζαν αμυντικά και θα έψαχναν τις στημένες φάσεις. Είχαμε μερικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι στο δεύτερο. Δεν ήμασταν κινητικοί, δεν αλλάζαμε την μπάλα και δεν επιταχύναμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Νιώθουμε σαν να χάσαμε και το πρόβλημα μου, είναι πως νομίζω ότι η West Brom άξιζε τον βαθμό. Ήταν δικό μας το λάθος. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περίεργο και είχαμε 90% κατοχή ή κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο να παραμένεις στον σωστό δρόμο, αλλά θα έπρεπε να το κάνουμε. Ήταν δικό μας λάθος και το αποδεχόμαστε. ”

“ Δεν είναι η πρώτη μου μέρα στη δουλειά. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και τα παιδιά είναι θυμωμένα, γιατί γνωρίζουν πως δεν έκαναν την τέλεια εμφάνιση. ”

Για την απουσία του Keita από τον αγώνα:

“ Αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα του πάρει, για να επανέλθει. Δεν έπαιξε σήμερα, δεν θα παίξει την Τετάρτη και θα δούμε για την συνέχεια. ”

Για την εμφάνιση της West Brom:

“ Η West Brom αγωνίστηκε με σύστημα 6-4-0 ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν εντάξει. Θα έπρεπε να ήμασταν πειθαρχημένοι, να αμυνθούμε σωστά και να ήμασταν δημιουργικοί. Αυτό ήταν όλο. ”

Οι Reds προηγήθηκαν αλλά δεν κέρδισαν την West Brom.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com