Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχασε ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά η Liverpool

Έχασε ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά η Liverpool

Η Liverpool δεν έπιασε τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης και έμεινε στο 1-1 με την West Brom στο Anfield για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Για τους Reds σκόραρε ο Sadio Mane.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Selhust Park ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην West Brom, αφού φανέλα βασικού πήραν οι Mohamed Salah και Curtis Jones. Οι παίκτες του Klopp μπήκαν πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση από τους αντιπάλους τους και πήραν προβάδισμα στο 12′ με τέρμα του Sadio Mane, μετά από ασίστ του Joel Matip! Ο Σενεγαλέζος έλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έγραψε με το δεξί το 1-0. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρίες στο 21′ και στο 22′ για το 2-0. Πρώτα με κεφαλιά που έφυγε άουτ και έπειτα με προβολή που κατέληξε κόρνερ. Άστοχο ήταν το σουτ του Firmino στο 28′, όπως και το φάουλ του Alexander-Arnold δύο λεπτά αργότερα. Λίγο πάνω από τα δοκάρια της West Brom έφυγε η προσπάθεια του Mo Salah στο 34′.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Henderson ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Johnstone όμως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 51′ με ένα όμως αδύναμο σουτ του Grant, το οποίο μπλόκαρε ο Alisson. Στο 60ο λεπτό οι Reds προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Joel Matip ένιωσε ενοχλήσεις και την θέση του πήρε ο Rhys Williams. Πάνω από τα δοκάρια του Johnstone έφυγε και η κεφαλιά του Salah στο 65, όπως και η προσπάθεια του Diangana στο 68′. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με τον Grant στο 72′, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, πέρασε στο σπριντ τον Williams, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson. Λίγο άουτ κατέληξε το μακρινό φάουλ του Trent Alexander-Arnold στο 78′. Η άμυνα των Reds δεν βρισκόταν στην καλύτερη της κατάσταση στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα και στο 82′ δέχθηκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ajayi. Μετά την ισοφάριση, πέρασε στον αγώνα ο Chamberlain αντί του Curtis Jones. Δύο ευκαιρίες έχασε η Liverpool με την συμπλήρωση των 90 λεπτών, πρώτα με την κεφαλιά του Firmino, την οποία απέκρουσε ο Johnstone και έπειτα με κεφαλιά του Williams που κατέληξε εκτός εστίας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Trent, Matip (R. Williams 60′), Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones (Oxlade-Chamberlain 83′), Salah, Mane, Firmino (Origi 90′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, N. Williams, Phillips, Milner, Minamino, Shaqiri

West Brom: Johnstone, Furlong, Ajayi, O’Shea, Gibbs, Sawyers, Phillips, Robinson (Pereira 73′), Gallagher (Ivanovic 90+1′), Diangana; Grant (Austin 78′).

Subs not used: Button, Grosicki, Harper, Krovinovic, Edwards, Peltier

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Newcastle.

Ο Sadio Mane σκόραρε για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com