Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/12/2004 Σαρωτικό Xmas «party» με West Brom (vid)

Σαν σήμερα: 26/12/2004 Σαρωτικό Xmas «party» με West Brom (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα περάσουν με σαρωτικό τρόπο από το Hawthorns κερδίζοντας την West Brom για το πρωτάθλημα, καταγράφοντας μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες τους.

Οι Κόκκινοι έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Baggies. Στο 18′ θα ανοίξει τον χορό των γκολ ο John Arne Riise από ασίστ του Steven Gerrard, ενώ στο 39′ ο Milan Baros δεν θα ευστοχήσει από τα 11 βήματα καθώς το πέναλτι θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Russell Hoult. Το πέναλτι υπέδειξε αμέσως ο διαιτητής Rob Styles στο χέρι του Cosmin Contra, τον οποίο και απέβαλε καθώς την παράβαση έκανε λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόκκινο πάρτυ συνεχίστηκε με τον Florent Sinama-Pongolle από ασίστ του John Arne Riise στο 51′ να «γράφει» το 0-2 και τον Steven Gerrard από ασίστ του Didi Hamann σε εκτέλεση φάουλ στο 55′ να κάνει το 0-3.

Ο John Arne Riise με ένα κεραυνό εκτός περιοχής και από ασίστ του Didi Hamann θα σημειώσει το 0-4 στο 83′, για ολοκληρώσει την θριαμβευτική νίκη των Reds ο Luis Garcia από ασίστ του John Arne Riise στο 89′.

Την σαρωτική νίκη των Κόκκινων στο Hawthorns παρακολούθησαν εκείνο το απόγευμα Κυριακής 27.533 θεατές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds επί των Baggies:

Σαν σήμερα: 26/12/2004 Σαρωτικό Xmas «party» με West Brom
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com