Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/12/1987 Xmas «περίπατος» με Oxford Utd (vid)

Σαν σήμερα: 26/12/1987 Xmas «περίπατος» με Oxford Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν εύκολα την Oxford Utd στο Manor Ground για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του τίτλου.

Οι Κόκκινοι έχοντας ενημερωθεί για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μεταξύ των συνδιεκδικητών του τίτλου Arsenal & Nottingham Forest στο Highbury (είχε κερδίσει η Forest), πήγαιναν για ένα εύκολο απόγευμα στο Manor Ground απέναντι στην Oxford Utd, η οποία όδευε ολοταχώς για την 2η κατηγορία μετά από τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Division 1.

Ο πρώην παίκτης των γηπεδούχων John Aldridge στο 42′ θα εκμεταλλευτεί την λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα των «Κιτρίνων» και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για τους Reds.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τη νίκη θα σφραγίσουν το εντυπωσιακό γκολ του John Barnes στο 54′ (από ασίστ του Peter Beardsley) και τον κεραυνό εκτός περιοχής του Steve McMahon στο 61′.

Πλέον οι Κόκκινοι ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς διαφορά από την 2η Nottingham Forest και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το παιχνίδι στο Manor Ground παρακολούθησαν 13.680 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. R. Ashby.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 26/12/1987 Xmas «περίπατος» με Oxford Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com