Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για WBA, Salah, Mane και τραυματίες

Ο Klopp για WBA, Salah, Mane και τραυματίες

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την West Brom για την Premier League ολοκληρώθηκε, με τον Γερμανό τεχνικό να αναφέρεται στον αντίπαλο, στους τραυματίες και τις επιστροφές, στον Mo Salah και στον Sadio Mane.

Για τους τραυματίες που επιστρέφουν είπε:

“ Ο Thiago έκανε τα πρώτα βήματα για την επιστροφή, αλλά δεν έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση. Δεν μπορούμε να βιαστούμε, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα. ”

“ Τα άλλα παιδιά είναι πιο κοντά. Ο Shaq προπονήθηκε καλά και ο Milner έβγαλε όλη την προπόνηση χθες. Έχουμε άλλες δύο προπονήσεις μέχρι να πάρουμε τις αποφάσεις μας. ”

Για την West Brom του Allardyce:

“ Εννοείται πως είναι ένας δύσκολος αγώνας. Τους αναλύσαμε σήμερα το πρωί και αποτελεί μια παραλλαγή της Everton του Sam, οπότε περιμένω να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Η West Brom θα παλέψει κανονικά για την νίκη και ο Sam είναι ειδικός σε τέτοιου είδους μάχες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Έχουν περισσότερες πληροφορίες για εμάς από εμάς. Ο Sam είχε μόνο λίγες μέρες πριν από τη Villa, όχι πολλές αλλαγές. Αντικαθιστούν τον Livermore (είναι τιμωρημένος) αλλά όταν προετοιμαζόμαστε χρησιμοποιούμε τα προηγούμενα παιχνίδια του αντιπάλου και τελικά μας αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο, λόγω του ποδοσφαίρου μας. Πάντα είναι δύσκολο. ”

“ Τους αναλύουμε και προσπαθούμε να πάρουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, αλλά επικεντρωνόμαστε σε όσα μπορούμε να επηρεάσουμε. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί και να πιέσουμε μαζί. Θα ήθελα να γνωρίζω πολλά πράγματα για εκείνους, αλλά συνήθως αλλάζουν το στυλ τους. ”

Για τον Mo Salah και τις φήμες των τελευταίων ημερών:

“ Δεν μιλάμε ποτέ για συμβόλαιο. Ο Mo διανύει μια καλή περίοδο και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα έπρεπε να βλέπατε πόσο πολύ χαμογελούσε σήμερα στην προπόνηση. Όλα τα υπόλοιπα, είναι ωραία να τα γράφετε, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Πάντα θα υπάρχουν θέματα να συζητήσουμε. Μπήκε στον αγώνα και σκόραρε δύο γκολ. Είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίζουμε έτσι. Όλοι γνωρίζουν πως έρχεται η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν. ”

Για την πρωτιά της ομάδας του την ημέρα των Χριστουγέννων:

“ Φυσικά και αυτό δεν σημαίνει πως θα είσαι αυτόματα πρωταθλητής και τον Μάιο, γιατί αν ήταν έτσι, θα ήμασταν και πρόπερσι. Είναι η καλύτερη δυνατή θέση τη δεδομένη στιγμή και τίποτα άλλο. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι. Είναι ωραίο, αλλά δεν έχω να πω κάτι άλλο. ”

“ Πριν δύο χρόνια δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, παρότι ήμασταν πρώτοι τα Χριστούγεννα. Αυτό συνέβη, λόγω της ποιότητας των αντιπάλων μας, η οποία είναι ακόμα εδώ. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Για την επιστροφή του Oxlade-Chamberlain στην δράση:

“ Ο Ox σήμερα προπονήθηκε πάρα πολύ καλά. ”

“ Ο ρυθμός των παικτών είναι πολύ σημαντικός. Τα παιδιά είναι έτοιμα και είναι σημαντικό να τα χρησιμοποιούμε, αλλά αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα. Με την Tottenham δεν κάναμε αλλαγή, γιατί ήταν όλοι (οι παίκτες στον πάγκο) χωρίς ρυθμό. ”

Για τον Mane που επέστρεψε γκολ:

“ Ούτε που το ξέραμε! (Πως είχε να σκοράρει 10 γκολ). Θα έχανα όλα όσα είχα, αν πόνταρα στα παιχνίδια που δεν είχε σκοράρει για εμάς. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ποιος νοιάζεται που δεν είχε σκοράρει για λίγο καιρό; ”

“ Είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον του. Όταν έχει την μπάλα, πρέπει να έχεις δύο παίκτες πάνω του. ”

Ο Mane έκανε το 0-2 στο Selhust Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com