Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Allardyce: «Θα προτιμούσα να αντιμετωπίζαμε αργότερα τη Liverpool»

Allardyce: «Θα προτιμούσα να αντιμετωπίζαμε αργότερα τη Liverpool»

Στα γήπεδα της Premier League επέστρεψε πρόσφατα μετά από 2,5 χρόνια ο Sam Allardyce, μετά την απόλυση του Slaven Bilic από τη West Brom.

Ο πολύπειρος προπονητής ανέλαβε την πολλοστή του απόπειρα διάσωσης ομάδας από τον υποβιβασμό, έχοντας 100% επιτυχία στις προηγούμενες απόπειρές του, με τελευταίες τις Crystal Palace, Sunderland και West Ham.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Bromwich δεν ήταν επιτυχημένο, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε από την Aston Villa με 0-3 στο Hawthorns.

Το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο θα ηγηθεί της ομάδας του όμως είναι αυτό της Boxing Day στο Anfield, και παραχώρησε ήδη δηλώσεις γι’ αυτό.

Σχετικά με την ομάδα μας και το παιχνίδι της Κυριακής είπε:

«Θα ήθελα να έχουμε λίγο αργότερα αυτό το παιχνίδι, ώστε να γνωρίζω περισσότερα για τους παίκτες, για το τι μπορούν και το τι δε μπορούν να κάνουν.»

«Είναι λίγο νωρίς για μένα, ώστε να βρω την ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες και να βρω τι είναι ικανοί να κάνουν.»

«Θα βάλω τα δυνατά μου να καταστρώσω τις καλύτερες δυνατές τακτικές εναντίον της Liverpool και θα ζητήσω από τους παίκτες να παραμείνουν πιστοί στις οδηγίες του πώς προπονούμε την ομάδα, τόσο την επόμενη μέρα, όσο και πριν παίξουμε εκεί (στο Anfield)

«Αν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, και να συνεχίσουμε να παίζουμε όλοι μαζί, με και χωρίς τη μπάλα, μπορούμε να απογοητεύσουμε τη Liverpool.»

«Θα είναι ακόμα καλύτερα αν έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε ένα γκολ, ακόμα και το πρώτο γκολ, αυτό θα μας ανεβάσει το ηθικό ακόμα περισσότερο.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Allardyce είναι ο τελευταίος προπονητής πού έφυγε με διπλό από το Anfield σε αγώνα της Premier League, ως προπονητής της Crystal Palace.

Για αυτό το αποτέλεσμα ανέφερε:

«Ήταν μία έκπληξη για μας ότι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Όμως η πίστη της ομάδας επανήλθε όταν πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, αμέσως πριν το ημίχρονο.»

«Ο Cristian Benteke ήθελε να αποδείξει κάτι εκείνη την εποχή, γιατί η Liverpool τον άφησε να φύγει.»

«Ας δώσουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε. Δε λέω ότι είναι πιθανό να κερδίσουμε με αυτό το ρεκόρ (το αήττητο σερί της Liverpool στο Anfield), όμως αν μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, αν ως εκ θαύματος κερδίσουμε τη Liverpool στο Anfield – το οποίο θα μπορούσε να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή στην Premier League -, θα ήταν ένα υπέροχο επίτευγμα από τους παίκτες.»

Τέλος, ο Sam Allardyce συνεχάρη τον Klopp για το βραβείο του προπονητή της σεζόν από τη FIFA, και για τα λόγια του για το προσωπικό του:

«Τον άκουσα τις προάλλες να λέει κάτι πού ήταν πολύ θετικό για το βοηθητικό του προσωπικό, είπε ‘είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο; Όχι. Έχω τους καλύτερους προπονητές; Ναι.'»

«Αυτή είναι μία πολύ, πολύ σημαντική ώθηση για τους ανθρώπους πού δουλεύουν με τον Jurgen Klopp. Δείχνει πόσο σεβασμό έχει γι’ αυτούς, και πόσο τον έχουν βοηθήσει να πετύχει όλα αυτά πού έχει κάνει με τους παίκτες.»

«Αυτή ακριβώς είναι η (διανοητική) διαδρομή πού ακολουθώ όταν προσλαμβάνω, προσλαμβάνω κάποιον πού είναι πολύ καλύτερος σε αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά από μένα, και ελπίζω να λειτουργήσει.»

«Το χάρισμα και η αγάπη του Jurgen για τη Liverpool και το κλαμπ έχει ανταμειφθεί 1000%, και αξίζει όλη την αναγνώριση πού λαμβάνει αυτή τη στιγμή.»

O Allardyce με τον Klopp κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Εverton.
O Allardyce με τον Klopp κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Εverton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com