Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Coates και επίσημα

Coates και επίσημα

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα των Reds, η απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού Sebastian Coates, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της Liverpool, τόνισε ότι η συμβολή του συμπατριώτη του Luis Suarez έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

Ο Luis μου μίλησε για τη Liverpool, αλλά περισσότερο για τους φιλάθλους της. Μου μίλησε για το πάθος που έχουν γι’ αυτήν και για το πόσο την υποστηρίζουν. Το είδα κι εγώ το Σάββατο, όταν οι φίλαθλοι υποστήριξαν την ομάδα. Ήταν εξαιρετικό.

Ο Luis μου μίλησε επίσης για την ιστορία και την παράδοση του συλλόγου και νοιώθω ευτυχισμένος, γιατί άφησα μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Nacional και ήρθα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα με φανταστική ιστορία. Το ότι ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα δίπλα σε έναν συμπατριώτη μου, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ξέρω ότι ο Luis θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ, έχουμε την ίδια κουλτούρα και το ότι θα είναι δίπλα μου, με βοηθάει πολύ.

Ο καθένας θέλει να κερδίσει τα πάντα ως παίχτης, όμως στην περίπτωσή μου ξέρω πως πρέπει να βαδίσω βήμα βήμα. Πρέπει να προπονηθώ σκληρά και να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Θέλω να κερδίσω με τη Liverpool οποιονδήποτε τίτλο,  φυσικά το πρωτάθλημα αλλά και όποια διοργάνωση συμμετέχουμε. Πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους.

Ξέρω ότι όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ, θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όταν έφτασα στο Anfield το Σάββατο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω στο μέλλον να τους ανταποδώσω όλες τις καλές ευχές που μου έδωσαν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com