Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μου λείψει ο Diego και ο Maradona»

Klopp: «Θα μου λείψει ο Diego και ο Maradona»

Ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Diego Armando Maradona έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 60 ετών, με τον Jürgen Klopp να κάνει τη δική του αναφορά στον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός των Reds ανέφερε για τον χαμό του Αργεντινού:

“ Είχα την τιμή να τον συναντήσω μια φορά. Ως ένας 53χρονος άνδρας που αγαπά το ποδόσφαιρο, όσο θυμάμαι, εκείνος ήταν ένας από τους καλύτερους που έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο. ”

“ Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είδα το ντοκιμαντέρ, το οποίο επί την ευκαιρία είναι εξαιρετικό. Μπορούσατε να δείτε πως υπήρχε ο Diego, ο οποίος ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και υπήρχε και ο Maradona που δυσκολευόταν ελαφρώς με όλα τα πράγματα που συνέβαιναν γύρω του. ”

“ Όταν είσαι νέος και ο κόσμος τρελαίνεται όπου και αν πηγαίνεις, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Είχε δώσει τις μάχες του, αυτό είναι 100% σίγουρο. Θα μου λείψει ο Diego και θα μου λείψει και ο Maradona, γιατί απλά … τι ποδοσφαιριστής που ήταν, απίστευτος. ”

“ Έδειξε σε όλους μας τι είναι δυνατό. Όλοι αγωνιζόμαστε και παλεύουμε με όλα μας τα όρια ως ποδοσφαιριστές. Είναι τεχνική; Είναι αντοχή; Είναι στάση; Μας έδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο ψηλότερος, ίσως δεν χρειάζεται να είσαι το πιο πολυάσχολο άτομο στην προπόνηση, δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην ώρα – είναι πιθανό να μπορείς να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Του άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, κάτι που μπορούσατε να δείτε σε κάθε στιγμή, ακόμη και στο ζέσταμα. ”

“ Καταλάβαινε το ποδόσφαιρο με έναν διαφορετικό τρόπο και ήξερε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες πριν το κάνουν. Αυτό τον έκανε πραγματικά ξεχωριστό. Πήγε το ποδόσφαιρο σε ένα διαφορετικό επίπεδο. ”

Ενός λεπτού σιγή στο Anfield εις μνήμην του Diego Maradona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com