Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αξίζαμε την ήττα»

Klopp: «Αξίζαμε την ήττα»

Ειλικρινής ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα κόντρα στην Atalanta, αφήνοντας παράλληλα αιχμές στην Premier League για το πρόγραμμα της, με αφορμή το ταξίδι στο Brighton που πρέπει να κάνει η ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Γερμανός είπε για τον αγώνα:

“ Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και εμείς αξίζαμε την ήττα. ”

“ Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να κυλήσει, αλλά κάποιες φορές έχεις ανάγκη τις διακοπές. Η ένταση ήταν απίστευτη για τα παιδιά. ”

“ Είχαμε τις στιγμές μας, αλλά όχι τις ευκαιρίες μας.”

Ρωτήθηκε γιατί η ομάδα του δεν κατάφερε να παίξει καλά:

“ Για μια μίξη πραγμάτων, καθώς και γιατί ο αντίπαλος αμύνθηκε σωστά. Δεν αξιοποιήσαμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και τα κενά που άφησαν. Στο Μπέργκαμο το κάναμε πολύ καλά αυτό. Αν κινηθείς σωστά και πασάρεις σωστά, η πόρτα θα είναι ανοιχτή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και εμείς δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις. ”

“ Κάναμε πέντε αλλαγές και στην τελική, αυτό δεν δούλεψε για εμάς. Θα το έκανα όμως ξανά. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι και πιστέψαμε πως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς όμως, σκόραραν πριν τις αλλαγές. ”

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε ούτε ένα σουτ στον στόχο:

“ Αυτό δεν είναι ποτέ ένα καλό σημάδι. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις αποφάσεις και φυσικά εμείς απόψε δεν πήραμε τις σωστές. ”

Για το ταξίδι στο Brighton:

“ Τώρα μας ζητάτε να παίξουμε ξανά το Σάββατο στις 12:30, αυτό για να είμαι ειλικρινής, είναι σχεδόν σαν έγκλημα. ”

“ Τα πράγματα τώρα δεν είναι καλά για εμάς, γιατί υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ξανά. ”

“ Η Brighton καταφέρνει να κάνει πολύ μεγάλο το γήπεδο και εμείς θα πρέπει να τρέξουμε πολύ. Θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές το Σάββατο και θα πρέπει επίσης να κάνουμε αλλαγές την Τρίτη. Είναι μια δύσκολη περίοδος και πρέπει να την ξεπεράσουμε. ”

Για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης με τον Ajax στο Anfield:

“ Είναι δύσκολο, αλλά το κάνετε να ακούγεται εύκολο με το να λέτε: Νικήστε τον Ajax. Τη δεδομένη στιγμή δεν ανησυχώ όμως για τον Ajax, γιατί η μόνη μου ανησυχία είναι η Brighton. Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι, θα σκεφτούμε τον Ajax.”

“ Αντιμετωπίζουμε τον Ajax σε 6 ημέρες και παρεπιπτόντως, ο Ajax δεν παίζει Σάββατο στις 12:30. ”

Αν οι Reds δεν απέδωσαν καλά λόγω των πολλών αλλαγών:

“ Όταν κάνεις πολλές αλλαγές, αυτό επηρεάζει τον ρυθμό σου και είναι φυσιολογικό. Συνήθως όμως προσαρμοζόμαστε σε αυτό. Πρέπει να το παραδεχθούμε, αξίζαμε την ήττα. Δεν είναι ωραίο, αλλά είναι αλήθεια. ”

Για την απόδοση των μικρών:

“ Όλοι οι μικροί έπαιξαν καλά. Οι Rhys και Neco τα πήγαν καλά. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να παίξουν το καλύτερο τους ποδόσφαιρο στο Champions League και ο Curtis έπαιξε σαν ένας 26χρονος μέσος. ”

Δίκαιη επικράτηση της Atalanta.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com