Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τιμά τον Ray Clemence με σπέσιαλ εμφάνιση ο Alisson

Τιμά τον Ray Clemence με σπέσιαλ εμφάνιση ο Alisson

Την τιμητική του θα έχει ο αποθανών Ray Clemence στο αυριανό παιχνίδι με τη Leicester, εκτός από το match programme στο οποίο είναι εξώφυλλο.

Εις ένδειξη σεβασμού και θαυμασμού προς το πρόσωπο του θρυλικού τερματοφύλακα της Liverpool, πού έφυγε από τη ζωή πριν μία βδομάδα σε ηλικία 72 ετών, θα δούμε αύριο το βράδυ τον Alisson Becker να ξεκινά στην εστία των Reds, και να κάνει ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα φορώντας μία replica εμφάνιση του Clemence.

Η φανέλα πού θα φορέσει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας είναι ουσιαστικά ένα αντίγραφο (replica) αυτής πού είχε δωρίσει ο Clemence στο μουσείο της ομάδας, έχοντάς τη φορέσει πρώτα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1981 στο Παρίσι, όπου η Liverpool κέρδισε τη Real Μαδρίτης με 1-0 κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.

Μετά τη λήξη του αγώνα εναντίον της Leicester, η εμφάνιση θα υπογραφεί από τους παίκτες της ομάδας και θα δοθεί σε δημοπρασία από το LFC Foundation, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο βρετανικό ίδρυμα για τον καρκίνο του προστάτη.

Έφυγε από τη ζωή ο Ray Clemence.
Έφυγε από τη ζωή ο Ray Clemence.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com