Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Leicester στο Anfield

Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Leicester στο Anfield

O Brendan Rodgers πέρυσι στο Anfield, στο πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος της Liverpool μετά τη "μεταγραφή" του στη Leicester City.

Η φετινή σεζόν δεν έχει φερθεί σκληρά μόνο στο ρόστερ της Liverpool, αλλά και στης Leicester City, αν κρίνουμε από το τωρινό της απουσιολόγιο.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο Brendan Rodgers θα κατεβάσει την ομάδα του με αρκετές ελλείψεις πολύ σημαντικών παικτών στο Anfield, παρόλο πού ορισμένοι εξ αυτών ενδέχεται να προλάβουν να αποθεραπευτούν και να είναι έτοιμοι το βράδυ της Κυριακής.

Στις σίγουρες απώλειες για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας, ο Caglar Soyuncu και ο Daniel Amartey έχουν βγει προ πολλού knock-out με μακροχρόνιους τραυματισμούς.

Σίγουρα επίσης θα απουσιάσει ο εξαιρετικός αμυντικός μέσος Wilfried Ndidi.

Σε σχέση τώρα με τους παίκτες πού δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα συναποτελέσουν την αποστολή των ‘Αλεπούδων’, τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι:

– Ο Wesley Fofana έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της εθνικής Γαλλίας κάτω των 21 και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

– Οι Timothy Castagne και Ricardo Pereira κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν εκτός αποστολής, παρόλο πού παλεύουν να είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.

– Τέλος, ο επί χρόνια τερματοφύλακας της Leicester, Kasper Schmeichel, χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Δανίας με την Ισλανδία και αντικαταστάθηκε αμέσως, με τη σοβαρότητα του χτυπήματός του ωστόσο να μην είναι τόσο μεγάλη όσο φάνηκε αρχικά, και έτσι να μην έχει αποκλειστεί προς το παρόν η πιθανότητα παρουσίας του στις εστίες του Anfield. Αν λείψει πάντως, τη θέση του θα πάρει ο πρώην ‘δικός μας’, Danny Ward.

Brendan Rodgers και Jamie Vardy σε παιχνίδι της Leicester.
Brendan Rodgers και Jamie Vardy σε παιχνίδι της Leicester, κατά τη διάρκεια της περσινής επιτυχημένης σεζόν για τις Αλεπούδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com