Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/11/1997 Πρώτο Κόκκινο hat trick για Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα: 18/11/1997 Πρώτο Κόκκινο hat trick για Michael Owen (vid)

Το πρώτο του hat trick με την Κόκκινη φανέλα θα σημείωνε σαν σήμερα ο Michael Owen, σε παιχνίδι για τον 4ο γύρο του League Cup στο Anfield με αντίπαλο την Grimsby Town.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας αποκλείσει ήδη δύο ομάδες της Premier League στους 3 προηγούμενους γύρους, παρατάχθηκαν στο Anfield να «τριτώσουν» το καλό για την ομάδα τους. Έχοντας πολύ σφιχτά τις γραμμές τους, έκαναν την ζωή δύσκολη στους Κόκκινους, έχοντας μάλιστα αυτοί την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο παιχνίδι χωρίς όμως επιτυχία.

Η απάντηση των Reds ήρθε από τον Michael Owen, ο οποίος στο 27′ εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Aidan Davison σε σουτ του Jaime Redknapp κι έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν αλλά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έκαναν το 2-0 λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, με πέναλτι του Michael Owen στο 45′ το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε όπως το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, προσδοκώντας να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Όμως στο 57′ ο Michael Owen «τελείωσε» το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Steve McManaman κι ε΄γραψε το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο του hat trick με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν μόλις 28.515 θεατές και διαιτητής ήταν ο Roy Pearson.

Απολαύστε στο παρακάτω video, το hat trick του Man of the Match της συνάντησης, Michael Owen:

Σαν σήμερα: 18/11/1997 Πρώτο Κόκκινο hat trick για Michael Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com