Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Θα ήταν υπέροχο να πάω δανεικός τον Ιανουάριο»

Kelleher: «Θα ήταν υπέροχο να πάω δανεικός τον Ιανουάριο»

Ο τερματοφύλακας της Liverpool, Caoimhin Kelleher παραδέχεται ότι θα καλωσορίσει την ευκαιρία να πάει δανεικός τον Ιανουάριο – για να τον βοηθήσει να γίνει η πρώτη επιλογή στο Anfield.

Ο Kelleher αναμενόταν να αποχωρήσει προσωρινά τον περασμένο μήνα αλλά ο τραυματισμός του Alisson Becker στον ώμο ανάγκασε τους Reds να ματαιώσουν οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία.

Ο τερματοφύλακας  της εθνικής Ιρλανδίας ήταν στον πάγκο της πρώτης ομάδας πίσω από τον τερματοφύλακα Adrian έως ότου ο Alisson επιστρέψει για την εντός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της Premier League εναντίον της Sheffield United.

Ο Kelleher έκανε τέσσερις εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα στους αγώνες κυπέλλου – διατηρώντας ένα clean sheet στο ντεμπούτο του στην νίκη με 2-0 στο League Cup απέναντι στην MK Dons – και έχει ήδη καθίσει επτά φορές στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, ο 21χρονος, ο οποίος αγωνιζόταν με τους Κ23 στην Premier League 2 τις τελευταίες εβδομάδες, πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία.

«Υπήρχαν μερικοί ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, υπήρχε λόγος να πάω στην Ολλανδία, αλλά ο τραυματισμός του Alisson ήταν η λάθος στιγμή που ‘σκότωσε’ όποια μεταγραφή για μένα», δήλωσε ο Kelleher.

«Θα το ελέγξουμε και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν θα έλεγα ότι είμαι απογοητευμένος.

«Φυσικά, θέλω να παίξω παιχνίδια το συντομότερο δυνατό. Είμαι υπομονετικός. Έχω καλή υπομονή.

«Αν έρθει ο Ιανουάριος και φύγω, αυτό θα’ταν υπέροχο. Και αν δεν φύγω, δεν πρόκειται να αγχωθώ.»

Ο Kelleher είναι με την ομάδα της Ιρλανδίας που προετοιμάζεται για το φιλικό της Πέμπτης εναντίον της Αγγλίας στο Wembley και τους αγώνες Nations League με την Ουαλία και τη Βουλγαρία, ένα πρόγραμμα αγώνων κατά το οποίο αναμένεται να κάνει το διεθνές του ντεμπούτο.

Και ο νεαρός έχει επισημάνει την επιρροή του πρώην τερματοφύλακα των Reds, Simon Mignolet, καθώς θέτει τις απόψεις του να γίνει τακτικός παίκτης τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα του.

«Είναι σίγουρα κάτι που πιστεύω, δεν θα έμενα στη Liverpool αν δεν το πίστευα, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε ο Kelleher.

«Είναι κάτι που βλέπω τον εαυτό μου να κάνει στο μέλλον, και στα δύο μέτωπα, οπότε συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου, να βελτιώνομαι και ελπίζω ότι όταν έρθει η ευκαιρία για μένα τότε, θα είμαι έτοιμος και ικανός να εντυπωσιάσω.

«Δεν είναι εύκολο, πρέπει να προετοιμαστείς, γνωρίζοντας ότι 9 φορές στις 10 δεν πρόκειται να σου δοθεί η ευκαιρία ή πως δεν πρόκειται να παίξεις.

«Αλλά μερικοί από τους τερματοφύλακες με τους οποίους προπονήθηκα στη Liverpool: Ο Simon Mignolet ήταν ένας, όταν ήταν
δεύτερη επιλογή, μου έδειξε ότι πρέπει να προπονούμαι κάθε μέρα και να είμαι ο καλύτερος που μπορώ. ”

Ο Kelleher αποκρούει το πέναλτι του Ceballos στον αγώνα με την Arsenal για το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com