Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της West Ham αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Nat Phillips, στην μαχητικότητα της ομάδας του και στην είσοδο των Jota και Shaqiri που άλλαξε τον αγώνα.

Για το εξαιρετικό ντεμπούτο του Nat Phillips είπε:

“ Είναι ένα υπέροχο παιδί, έξυπνος και τα έχει όλα. Δεν είναι ο Messi, αλλά και ποιος νοιάζεται; Στον αέρα είναι θηρίο. Ήταν καταπληκτικός. ”

“ Ήταν ο πρώτος του αγώνας μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα και μπορείτε να φανταστείτε πόσο άγχος θα είχε. Είναι μια τρελή ιστορία, πριν τρία χρόνια επρόκειτο να πάει στην Αμερική για σπουδές. ”

“ Τον ήθελαν 12 ομάδες της Championship και για εμένα ήταν ξεκάθαρο πως θα έφευγε. Ήμουν όμως εντάξει με αυτό. Για κάποιο λόγο αυτό δεν έγινε και τελικά ήταν για καλό! Απόψε ήταν αυτός που πρέπει. Βοήθησε απίστευτα την ομάδα. Έκανε πιο εύκολο τον αγώνα και επίσης μίλαγε κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

Για τους Jota και Shaqiri:

“ Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ναι, ο Diogo είναι ένας καλός παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη μεταγραφή. Ήταν μια καλή νύχτα για τους δύο. ” Είπε ο Klopp.

Για το lockdown που επιβλήθηκε στο Νησί:

“ Βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση (του lockdown). Νομίζω πως έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε το πρόγραμμα μας με ασφάλεια. ”

“ Στον κόσμο αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. ”

Για την ανατροπή που έκαναν οι παίκτες του και την μαχητικότητα τους:

“ Οι βάση αυτών των παιδιών είναι ο χαρακτήρας τους και λόγω αυτού πετυχαίνουν τις ανατροπές. Πάντα τα πράγματα είναι εύκολα με εκείνους. Τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο και τον ακολουθούν. ”

“ Δεν πρέπει πάντα να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Εμείς αν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να τους βοηθήσουμε, το κάνουμε. ”

“ Δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες να παλέψουν, αν δεν είναι μαχητές! ”

Klopp και Phillips μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com