Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά Jota, ξανά ανατροπή οι Reds!

Ξανά Jota, ξανά ανατροπή οι Reds!

O Diogo Jota 'σκοτώνει' τη West Ham!

Νέα εντός έδρας νίκη για την Liverpool και μάλιστα με ανατροπή! Οι Reds, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να επικρατήσουν με 2-1 της West Ham, με τον Diogo Jota να σκοράρει και πάλι το νικητήριο τέρμα.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Salah και Jota, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Fornals.

Α’ Ημίχρονο: Με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και τους Nat Phillips και Curtis Jones να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην West Ham. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε η ομάδα του David Moyes με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα και σκόρερ τον Pablo Fornals. Ο Joe Gomez δεν απομάκρυνε καλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ισπανός, για να γράψει με σουτ το 0-1. Οι Reds απείλησαν για πρώτη φορά στο 25ο λεπτό με ένα πλασέ του Henderson από το ύψος της περιοχής, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ και ψηλά έφυγε το σουτ του Robertson στο 36′. Η Liverpool συνέχισε όμως να πιέζει και να ψάχνει την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 41′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Mohamed Salah! Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος από τον Masuaku και σημάδεψε το κέντρο της εστίας του Fabianski.

Β’ Ημίχρονο: Ξανά στην West Ham άνηκε η πρώτη φάση του ημιχρόνου με τον Fornals να κινείται έξυπνα και να πλασάρει, αλλά τον Alisson εν τέλει να μπλοκάρει σταθερά. Η ομάδα του Klopp απείλησε στο 69′ με μια σέντρα του Robertson, η οποία δεν έφτασε στον Salah, για τον οποίο προοριζόταν και ένα λεπτό αργότερα οι Jones και Firmino αντίκα στάθηκαν από τους Shaqiri και Jota. Εκτός εστίας του Fabianski κατέληξε το πλασέ του Salah στο 74′. Ο Diogo Jota έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στον αγώνα, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 77′ για το 2-1, με το γκολ τελικά να ακυρώνεται για φάουλ του Mane στον Fabianski! Οι Reds δεν σταμάτησαν όμως να προσπαθούν για το 2-1. Στο 85′ ο Shaqiri πέρασε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στην περιοχή των Hammers, την οποία έλαβε ο Jota, για γράψει το 2-1 και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με δεξί πλασέ! Στο 90′ πέρασε στο ματς μαι ο Milner αντί του Mo Salah. Η κεφαλιά του Soucek στο 93′ κατέληξε στην αγκαλιά του Alisson.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones (Shaqiri 70′), Salah (Milner 89′), Mane, Firmino (Jota 70′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, R. Williams, N. Williams, Minamino

West Ham: Fabianski, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Coufal, Rice, Soucek, Masuaku (Benrahma 88′), Fornals, Bowen (Lanzini 88′), Haller (Yarmolenko 74′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης με αντίπαλο την Atalanta.

Ο Mo Salah ισοφαρίζει σε 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com