Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nat Phillips: «Ονειρευόμουν αυτό το ντεμπούτο από μικρό παιδί!»

Nat Phillips: «Ονειρευόμουν αυτό το ντεμπούτο από μικρό παιδί!»

Ο άτυπος τίτλος του MPV απονεμήθηκε από τον Jamie Carragher στον Nat Phillips προς το τέλος του αποψινού αγώνα με τη West Ham.

Αν μη τι άλλο, ο σημερινός «συνοδοιπόρος» του Joe Gomez στο κέντρο της άμυνας μας αφήνει με καλές εντυπώσεις για το ντεμπούτο του στην Premier League, και γι’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή μίλησε στο site της Liverpool μετά τη λήξη του αγώνα.

Ας δούμε τις δηλώσεις του:

  • Για το ντεμπούτο του:

«Μεγαλώνοντας σαν παιδί το ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή. Είμαι χαρούμενος πού είχα αυτή την ευκαιρία σήμερα και πού, κυρίως, έχουμε το καλό αποτέλεσμα.»

  • Για το πότε έμαθε ότι θα είναι βασικός:

«Την Πέμπτη ο προπονητής μου είπε ότι θα ξεκινήσω, αν δε συμβεί τίποτα μέχρι τότε. Οπότε ήξερα ότι αν παραμείνω γερός, κάτι θα μου συνέβαινε. Όμως τις τελευταίες βδομάδες ήξερα ότι με τους πρόσφατους τραυματισμούς, ίσως καλούμουν (να αγωνιστώ), οπότε απλά εξακολούθησα να είμαι έτοιμος για την περίπτωση πού θα ερχόταν αυτή η κλήση.»

  • Για τον χαρακτήρα πού έδειξε η Liverpool με την καινούρια ανατροπή του σκορ, o Phillips είπε:

«Σίγουρα η West Ham μας απογοήτευσε πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα, και ήταν καλή σε αυτό. Όμως εμείς ήμασταν πολύ κυρίαρχοι στην κατοχή, και έπρεπε απλά να παραμείνουμε υπομονετικοί και να έχουμε πίστη στην ικανότητά μας να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ. Το έχουμε ξανακάνει, οπότε γιατί να μη μπορούμε να το κάνουμε και πάλι;»

  • Για το ότι η ομάδα έδειξε ακόμα ισχυρότερο κίνητρο μετά το πρώτο γκολ του Jota, πού ακυρώθηκε από το VAR:

«Το πρόσεξα, ήταν μία άμεση αντίδραση από τα παιδιά. Νομίζω ότι από τη στιγμή πού βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, γνωρίζαμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Μερικές φορές όταν ένα γκολ πού πετυχαίνεις ακυρώνεται, μπορεί να σκέφτεσαι ‘ωχ, τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε’. Δε νομίζω ότι έγινε έτσι σήμερα, (καθώς) με το πού το γκολ ακυρώθηκε, η αντίδραση ήταν ‘λοιπόν, το κάναμε ήδη μία φορά, μπορούμε να το ξανακάνουμε’.»

  • Για τη μέχρι στιγμής θετική επίδραση του Diogo Jota στην ομάδα:

«Τα έχει πάει πολύ καλά. Αυτό πού βλέπεις με αυτόν είναι αυτό πού ισχύει – είναι πολύ ζωηρός μέσα και γύρω από τη μεγάλη περιοχή, είναι προφανώς πολύ καλός στα τελειώματα, και μέχρι στιγμής έχει κάνει γκολ τις ευκαιρίες πού του παρουσιάστηκαν. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, είτε έρχεται από τον πάγκο, όπως σήμερα, είτε είναι βασικός. Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι μία καλή προσθήκη.»

  • Τέλος, για το αν ο ίδιος θέλει περισσότερες εμπειρίες όπως η σημερινή:

«Οπωσδήποτε. Στην ηλικία πού είμαι τώρα θεωρώ σημαντικό να έχω ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα εισβάλλω στο γραφείο του προπονητή απαιτώντας να παίζω με την πρώτη ομάδα, όμως χρειάζεται να επιμείνω. Και μετά το αποψινό, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο, συνεπώς χρειάζεται να διατηρήσω αυτά τα standards και να χτίσω πάνω σε αυτά.»

O Nat Phillips αμύνεται εναντίον του Tomas Soucek της West Ham.
O Nat Phillips αμύνεται εναντίον του Tomas Soucek της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com