Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλά τα νέα για τον Fabinho

Καλά τα νέα για τον Fabinho

Τραυματισμό υπέστη ο Fabinho κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Midtjylland και αντικαταστάθηκε από τον Rhys Williams.

Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του και τα αποτελέσματα ήταν καλά, αφού δεν έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού. Μια θλάση τρίτου βαθμού θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός δράσης ακόμη και για έξι μήνες, αφού καθιστά απαραίτητη την χειρουργική επέμβαση.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τον David Maddock έχει υποστεί θλάση πρώτου ή δευτέρου βαθμού και το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στη δράση μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων και να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Leicester.

Η Liverpool έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και οι επιλογές της για το κέντρο της άμυνας θα είναι περιορισμένες στους αγώνες με West Ham, Atalanta και Manchester City.

Όσο αφορά τον Joel Matip, το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει ο Jürgen Klopp την συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα, ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμα για τα παιχνίδια κόντρα σε Atalanta και Cityzens που ακολουθούν.

Φαβορί ο Rhys Williams για να ξεκινήσει το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com